skuplja nove uspomene

Hrani žirafe i uživa na suncu: Domaća glumica pobjegla od zime s najboljim društvom

28.11.2023 u 14:16

Bionic
Reading

Ana Maras Harmander odlučila je izbjeći niske temperature u Hrvatskoj pa se otisnula na putovanje u toplije krajeve odakle, složili su se mnogi, šalje zadivljujuće prizore

Splitska glumica i njezin suprug John Harmander strastveni su svjetski putnici, a i njihov sin Rubens je pravi mali globtroter. Trenutno borave u Africi.

Glumica se javila iz Nairobija, a prvi video koji je pokazala razdragao je njezine brojne prijatelje i fanove. Na fotografijama i videima se vidi kako hrane žirafe i poziraju uz njih, a kao lokaciju je naznačila The Giraffe Sanctuary. Pokazala je i dio okruženja u kojem borave te njihove domaćine.

Podsjetimo, Ana i njezin suprug desetak godina živjeli su u Švedskoj, a onda su odlučili svoje gnijezdo ipak nastaviti savijati u Hrvatskoj. Često putuju skupa, a njihove putovnice kriju mnoge priče, nebrojene gradove. Glumica je ranije izjavila da 'voli putovanja zato što je čine boljom osobom, svaki put nauči nešto novo o sebi, ljudima te da postaje tolerantnija i otvorenija. Voli putovati i zato 'da se poželi vratiti, da bude nanovo zahvalna, da ne uzima stvari zdravo za gotovo'. Putovanja su joj inspiracija i za posao 'jer upoznaje nove kulture i ljude'.

  • +3
Ana Maras Harmander Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX