PONOSNI I ZAHVALNI

Pala zadnja klapa 'Kumova', glumci nisu mogli sakriti emocije zbog kraja

27.11.2023 u 15:02

Pala zadnja klapa 'Kumova'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Bionic
Reading

Dok gledatelji Nove TV i dalje nastavljaju uživati u novim nastavcima omiljene serije 'Kumovi', glumci su prošloga tjedna završili sa snimanjem serije, obilježavajući kraj jednog epskog putovanja ispunjenog emocijama, nezaboravnim trenucima i dubokim vezama koje su stvorili s likovima koje su tumačili, ali i jedni s drugima

Sa završetkom snimanja, ekipa koja je bila srce ove nevjerojatno popularne serije izrazila je duboku zahvalnost prema publici koja s toliko strasti prati svaku epizodu, podržavajući ih tijekom čitavog putovanja kroz radnju koja je osvojila srca gledatelja diljem Hrvatske.

'Ovo je zaista bilo najduže snimanje u mom životu, vjerujem i u životu drugih. Najdugovječnija telenovela s 423 epizode, osjećam ogroman osjećaj ponosa i zahvalnosti na toj ekipi, na toj velikoj privilegiji da smo radili takav televizijski projekt', emotivno je istaknula Daria Lorenci Flatz, koja je u seriji utjelovila Jadranku Macan te dodala:

'Meni je ovo prvi projekt ovakvog tipa i da se baš posložio ovakav cast, ovakva ekipa iza kamere, jako, jako sam zahvalna na svemu tome. Na momente sam jako tužna i ranjiva, na momente se veselim da će doći neke i nove stvari i da ću se odmoriti, ali me u ovom trenutku više prate neka i tuga i sjeta, ali i osjećaj ljubavi.'

  • +9
Mirna Mihelčić u seriji 'Kumovi' Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Posljednju scenu snimili su glumci Olga Pakalović i Vladimir Tintor koji u seriji glume bračni par Vesnu i Aljošu Gotovac, a posljednjim aplauzom bodrili su ih kolege glumci i članovi produkcije.

'Imam cijeli dan flashback od početaka do danas, kad je neki kraj. Kao da si izgubio neku obitelj. Bilo je predivno, stvarno se ne poklapaju ovakve stvari često. I puni i prazni, još ćemo varit ove neke stvari. To je bio jedan dug period gdje smo stvarno bili povezani. I nikad nisam možda imala boljeg partnera koji me čuvao svo ovo vrijeme, svi smo imali strpljenja jedni za druge. Prevalili smo od kriza do ljepote', rekla je Olga Pakalović za IN magazin.

Hit serija Nove TV, koja je počela s emitiranjem početkom 2022. godine, snimila je posljednje scene i odlazi na zasluženi odmor.