JAČI NEGO IKAD

Prebrodili sve probleme: Ewan McGregor ipak nije izgubio mlađahnu glumicu

05.04.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Prije nekoliko tjedana mediji su navodili kako je škotskog glumca Ewana McGregora ostavila mlađahna kolegica Mary Elizabeth Winstead zbog koje je napustio dugogodišnju suprugu i četvero djece, no izgleda kako idila i dalje traje

Posljednje paparazzi fotografije s filmskog seta pokazuju kako je glumac Ewan McGregor i dalje sretan sa svojom glumačkom kolegicom Mary Elizabeth Winstead zbog koje je prošle godine u studenom napustio svoju dugogodišnju suprugu Eve Mavrakis s kojom dijeli četiri kćeri.

'Mary nikako nije drago to što su je u medijima etiketirali kao razaračicu obitelji. To je tužno jer je prije godinu dana njegov brak s Eve savršeno funkcionirao, a onda se pojavila ona i sve se to raspalo. Tako da, prema svemu sudeći, izgleda da je Ewan sada ostao bez obje', rekao je stranim medijima bliski izvor prije nekoliko tjedana te tvrdio kako je 33-godišnjakinja ostavila škotskog glumca.

  • +13
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, čini se kako je par prošao ljubavnu krizu te su ponovno sretni i nasmijani. Inače upoznali su se na snimanju serije 'Fargo' tijekom prošle godine kada je i započela njihova avantura, koju su nekoliko mjeseci skrivali do svih, dok ih mediji nisu razotkrili u studenom kada su ih uhvatili u strastvenim poljupcima u jednom londonskom kafiću.

Nakon toga supruga Eve Mavrakis s kojom je proveo duge 22-godine u braku ga je ostavila i zatražila skrbništvo nad svom djecom. Da im nije lako zbog cijele situacije, dale su naslutiti i kćeri poznatog glumca, a posebno 15-godišnja Esther McGregor koja je u svojoj pjesmi opisala kako na nju utječe rastava roditelja i očeva nova veza.

'I ne znam kako oprostiti i ne znam mogu li. Uništavajući mene, tebe bi trebalo učiniti muškarcem?', jedan je od stihova iz njezine pjesme.