ZBOG MLAĐE KOLEGICE

Voli drugu: Glumac Ewan McGregor zatražio razvod nakon 22 godine braka

20.01.2018 u 11:01

Bionic
Reading

Škotski glumac Ewan McGregor i službeno je zatražio razvod od Eve Mavrakis s kojom je u braku proveo 22 godine i dobio četvero djece. Zgodni glumac na snimanju serije 'Fargo' zaljubio se u kolegicu Mary Elizabeth Winstead s kojom je nedavno započeo zajednički život, a na zahtjevu za razvod braka kao razlog naveo je nepomirljive razlike

Ewan McGregor u novoj je godini definitivno okrenuo novu stranicu u životu. Glumac je zatražio razvod braka, a traži i zajedničko skrbništvo nad tri maloljetne kćeri. No u isto vrijeme njegova je pet godina starija supruga Eve Mavrakis također uložila zahtjev za razvod braka u kojem traži skrbništvo nad djecom dok  McGregoru nudi pravo posjećivanja.

Da je brak 46-godišnjeg glumca i produkcijske dizajnerice gotovo bilo je jasno krajem prošle godine, kad je McGregor snimljen kako se ljubi s 14 godina mlađom kolegicom Mary Elizabeth Winstead. Glumac je u međuvremenu odselio iz obiteljskog doma i preselio se u novu kuću zajedno s novom izabranicom.

  • +13
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ostavljena supruga šutnju je prekinula u jednom komentaru ispod fotografije na Instagramu.

'Ne mogu vjerovati da bi Ewan okončao odnos s tobom na tako jeftin i ružan način. Ti si toliko bolja od njega. Uzmi mu sve novce koje možeš', glasi ljutiti komentar jedne od žena koje suosjećaju s ostavljenom Eve. 

'A što mogu napraviti', kratko je odgovorila 51-godišnjakinja koja trenutno svu svoju pažnju usmjerava na kćeri s kojima je ostala živjeti. 

Prije nekoliko dana na dodjeli Zlatnih globusa glumac je sve iznenadio kada je u govoru nakon osvojene nagrade istovremeno spomenuo i bivšu suprugu, ali i novu djevojku.

'Iskoristio bih ovaj trenutak kako bih zahvalio Eve, koja je bila uz mene 22 godine, kao i četvero naše djece', poručio je McGregor bivšoj supruzi Eve Mavrakis, da bi se zatim zahvalio i sadašnjoj djevojci zbog koje je ostavio suprugu.

Da je veza s Mary Elizabeth Winstead ozbiljna pokazao je nakon toga i na dodjeli nagrada Critic's Choice gdje ju je bez imalo osvrtanja poljubio pred svima.

  • +4
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia