tom holland(er)

Poznati glumac otkrio kako je zabunom dobio bonus mlađeg kolege: 'Bio je to golem novac'

25.01.2024 u 11:49

Bionic
Reading

U showbusinessu nečija slava može narasti preko noći, ali isto tako jedan krivi potez može učiniti da netko nestane iz radijusa uspjeha. 57-godišnji glumac prisjetio se kako je zabunom dobio bonus mlađeg kolege, a zaprepastio se količinom novca koju je kolega dobio

Tko god da je sanjao da mu se preko noći stvori neki suludi iznos na računu, ostat će paf nakon ove priče! Upravo to se dogodilo holivudskoj zvijezdi Tomu Hollanderu kojem je zabunom isplaćen iznos koji je trebao ići glumcu vrlo sličnog imena - Tomu Hollandu!

U emisiji 'Late Night With Seth Meyers' 56-godišnji glumac Tom Hollander otkrio je kako je prilikom isplate honorara došlo do zabune pa mu je, s obzirom da je obojicu zastupala ista agencija za talente, isplaćen bonus koji je zapravo pripadao 29 godina mlađoj zvijezdi.

'Dakle, moja samouvjerenost je vrlo brzo nestala. Međutim, ništa me više ne čudi - to je showbusiness', rekao je glumac koji je otkrio da se radilo o golemoj svoti novca!

Kako tvrdi 56-godišnjak, radilo se o sedmeroznamenkastom bonusu.

27-godišnji Tom Holland je najpoznatiji po ulozi Spidermana u Marvelovim filmovima iz 2017, 2019. te 2021. godine, a privatno je poznat i kao dečko uspješne glumice Zendaye. Za svoje glumačke uspjehe dobio je nagradu BAFTA 2017. kao zvijezda u usponu, a upisao se i u knjigu Guinnessovih rekorada kao najmlađi glumac koji je igrao glavnu ulogu u nekom od Marvelovih filmova.

Za razliku od njega, stariji kolega Hollander nema nijedan Guinnessov rekord, ali je glumio u nekoliko poznatih filmova kao što su 'Ponos i predrasude', 'Pirati s Kariba', a posljednja zapamćenija uloga ona je u 'Bijelom lotusu'.

Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia