osudile sama asgharija

Poznate prijateljice stale u obranu Britney Spears: 'Ucjena je ilegalna!'

18.08.2023 u 19:19

Bionic
Reading

Asghari je podnio zahtjev za razvod braka ove srijede, a s time su se otvorila i brojna pitanja! Asghari tvrdi da ga je Spears plašila, a odvjetnički tim popularne pjevačice tvrdi da je iranski instruktor fitnessa ucijenio suprugu

Obožavatelji Britney Spears nisu se lako privikli na njezin odabir Sama Asgharija za novog supruga, a na društvenim mrežama često su se pojavljivale razne teorije o njihovom braku. Neki korisnici su čak tvrdili da je cijelo vjenčanje bilo vrlo čudno te da je pjevačica posve nesvjesna kakvi su zapravo planovi njezinog odabranika. Na vjenčanju su bile prisutne i Madonna i Paris Hilton koje su nekoliko puta izjavile da je vjenčanje bilo prekrasno, no sada mnoge popularne dame žele priskočiti u pomoć Spears koja se našla u vrlo nezavidnoj situaciji.

Sam Asghari zaprijetio je Britney da će odati njezine tajne ukoliko mu ne isplati određenu svotu novca, a koja je veća od dogovorene svote predbračnim ugovorom.

Uz to, modrice na tijelu fitness instruktora pripisane su nasilnom ponašanju pjevačice - on tvrdi da ga je Britney fizički zlostavljala, čemu u prilog idu i rane oko oka.

Kako bi joj pružile podršku, poznate dame odlučile su iskoristiti svoj utjecaj pa su javno stale uz Britney Spears.

Pjevačica Pink je tijekom svog nastupa u Michiganu posvetila nekoliko trenutaka Spears opisavši ju kao slatku, što je publika podržala pljeskom.

Podrška Paris Hilton bila je suptilnija. Ona je 'lajkala' posljednju objavu drage prijateljice te tako iskazala svoju podršku te poručila na čijoj je strani u ovoj brakorazvodnoj priči.

Podršku pop princezi iskazala je i glumica Octavia Spencer zaključivši kako je ucjena ilegalna. Ona je još pri objavi zaruka Sama i Britney u šali poručila pjevačici da potpiše predbračni ugovor s Irancem, a tada su ju mnogi osudili zbog komentara.

  • +12
Britney Spears i Sam Asghari Izvor: Profimedia / Autor: Jerry Perez PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia