SANNA MARIN

Bivša finska premijerka nakon razvoda izgleda bolje no ikada i toga je i sama svjesna

17.08.2023 u 21:21

Bionic
Reading

Iako smo je tijekom njezine političke karijere, kada je obnašala ulogu finske premijerke, navikli viđati u odijelima, 37-godišnja Sanna Marin sada pokušava nadoknaditi sve, pa ne izlazi iz haljina koje otkrivaju njezinu vitku figuru

Proteklog vikenda u Helsinkiju održan je glazbeni festival pod nazivom Flow. Riječ je o urbanom glazbenom i umjetničkom festivalu u Finskoj na kojem se publici predstavljaju umjetnici svih smjerova, od indie rocka do soula i jazza te od folka do suvremenih klupskih zvukova, kako s finske, tako i s međunarodne scene.

Ove godine nije ga propustila ni bivša premijerka Finske, 37-godišnja Sanna Marin, koja se ovoga puta mogla u potpunosti opustiti, jer tu dužnost više ne obnaša.

Nedavno razvedena političarka na festivalu se dobro zabavila s društvom, a nekoliko fotografija podijelila je i na svom službenom profilu na Instagramu.

Sanna Marin Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ono što je mnogima zapelo za oko njezin je modni izričaj, a koji je napokon mogao doći do punog izražaja. Nakon što je napokon ostavila odijela karakteristična za političare, Sanna Marin zablistala je u nekoliko odjevnih kombinacija. Bila je tu crna kožna minica s minijaturnim ružičastim topićem, kao i prozirna crna haljina dugih rukava, koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Svjetska javnost iznenadila se prije nešto više od dva mjeseca, kada je Sanna Marin objavila da se, nakon tri godine braka i ukupno 19 godina veze, razvodi od Markusa Raikkonena.