NA FILMSKOM SETU

Poznata komičarka pokazala tijelo u bikiniju

29.06.2017 u 18:48

Bionic
Reading

Glumica Anna Faris se za potrebe snimanja scene na plaži skinula u oskudni bikini i osim vrlo mršavog tijela pokazala zašto se prije desetak godina dala pod nož

Četrdesetogodišnja komičarka u srijedu je na plaži Crescent Beach, u kanadskom  Južnom Surreyu, s glumcem meksičkog porijekla Eugeniom Derbezom snimala scene za remake romantične komedije 'Žena u moru' ('Overboard'), u čijoj originalnoj verziji iz 1987. godine glume Goldie Hawn i Kurt Russell.

Anna se na setu pojavila u kratkim trapericama i crnoj jakni, koje je za potrebe filma odbacila i ostavši samo u žutom bikiniju pokazala iznimno mršavo tijelo, ali i promjenu na svom tijelu koju je poželjela napraviti s navršenih trideset godina.

Pod nož je otišla nakon uloge Playboyeve zečice u komediji 'The House Bunny'. Navršila je tada 30 godina i željela je napraviti neku promjenu, pa si je povećala grudi.

Iako se nagađalo da se na to odlučila zbog propalog braka, Anna je objasnila kako ta promjena nije imala nikakve veze s tim, kao ni sa zahtjevima filmske industrije, nego se jednostavno radilo o nečemu što je željela osjetiti.

U jednoj sceni glumica je s malenom djevojčicom na ramenima morala koračati kroz vodu duboku do struka, a zbog prohladnog mora Anna je djelovala prilično napeto te je nakon snimanja pohitala svom 55-godišnjem kolegi Derbezu u zagrljaj ne bi li je malo ugrijao.

Ipak,  hladna voda nije uspjela pokvariti glumičino raspoloženje pa je između snimanja scena čavrljala i nasmijavala ostale glumce i filmsku ekipu.

  • +3
Anna Faris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata komičarka uskoro će proslaviti osmu godišnjicu braka sa Chrisom Prattom, s kojim ima četverogodišnjeg sina Jacka. Par se upoznao nedugo nakon što je podnijela zahtjev za razvod od svog prvog supruga Bena Indre.