SLAVI ROĐENDAN

Potpuno neprepoznatljiva: Proslavljena glazbenica nekad je ovako izgledala

05.05.2019 u 17:05

Bionic
Reading

Na današnji je dan prije 31 godinu u londonskom Tottenhamu rođena Adele Laurie Blue Adkins, višestruko nagrađivana britanska glazbenica čije se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih oko 180 milijuna dolara

Pjevačica moćnog glasa debitirala je prvijencem '19' objavljenim 2008., a zatim se vinula u zvijezde pokorivši i Britancima tradicionalno nesklono američko tržište.

  • +7
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Adele je još uvijek među najpopularnijim i najbolje prodavanim glazbenicima no tijekom 10-ak godina njezin je izgled također evoluirao pa je na fotografijama s početka karijere gotovo neprepoznatljiva.

Adele - Hello Izvor: Društvene mreže / Autor: Adele

Vremenom su nestale guste šiške, crvenkastosmeđu je kosu posvijetlila i skratila na trendi frizuru, poradila je na figuri, a promijenila je i svoj stil odijevanja koji je postao sofisticiraniji i elegantniji.

Iako svoj privatni život drži podalje od javnosti, prošlog mjeseca objavljeno je kako se glazbenica razvodi od 45-godišnjeg Simona Koneckog s kojim je u braku bila tri godine.

  • +10
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Izvori bliski pjevačici otkrili su tad kako Adele javnosti ne želi dijeliti podatke o bračnom krahu, no privatno je vrlo otvorena po tom pitanju zbog činjenicu da su ona i Simon svom braku odlučili reći zbogom i prije nego što je navedena informacija isplivala u javnost.

Kako otkrivaju britanski mediji, prije curenja vijesti o razvodu, vlasnica velikih hitova poput 'Chasing Pavements', 'Hello', 'Rolling in the Deep', 'When We Were Young' ili 'Someone Like You', godinama je živjela odvojeno od oca svoga sina.

S poduzetnikom Simonom Koneckim Adele je započela ljubavnu vezu 2011. godine koju su u tajnosti okrunili brakom 2016. godine. Usprkos razvodu, Adele je baš poput Simona odlučna u očuvanju dobrih odnosa zbog šestogodišnjeg sina Angela.