cure novi detalji

Braku Adele odzvonilo je i prije nego što je vijest o razvodu odjeknula u javnosti

28.04.2019 u 17:42

Bionic
Reading

Kako prenose britanski mediji, slavna pjevačica Adele se od supruga Simona Koneckog razvela i prije nego što je navedena informacija isplivala u javnost

Ranije ovog mjeseca Adele je javnost obavijestila službenim priopćenjem o svom razvodu od 45- godišnjeg supruga s kojim je u braku provela tri godine. Vijest o razvodu britanske hitmejkerice u javnosti se pojavila nakon što je Adele u New Yorku uočena u izmjenjivanju nježnosti s nepoznatim muškarcem koji izgledom neodoljivo podsjeća na njezinog, sada već bivšeg, supruga.

  • +2
Adele na dodjeli Grammyja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvori bliski pjevačici otkrili su kako Adele javnosti ne želi dijeliti podatke o bračnom krahu, no privatno je vrlo otvorena po tom pitanju zbog činjenicu da su ona i Simon svom braku odlučili reći zbogom i prije nego što je navedena informacija isplivala u javnost.

'Adele je snažna žena i odlučna je u namjeri da nastavi dalje sa životom kao i svaka normalna osoba koja prolazi kroz razvod', izjavio je izvor blizak pjevačici ističući kako je Adele otkako živi u Los Angelesu postala 'slaba' na američke muškarce.

  • +10
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Kada je riječ o zagonetnom gospodinu s kojim je Adele uočena u New Yorku u javnom izmjenjivanju nježnosti, izvori bliski pjevačici ističu kako trenutno ne traga za ozbiljnom vezom te kako je usredotočena na odgoj šestogodišnjeg sina Angela kojeg dijeli s bivšim suprugom Simonom.

Kako otkrivaju britanski mediji, prije curenja vijesti o razvodu, Adele je godinama živjela odvojeno od oca svoga sina.

S poduzetnikom Simonom Koneckim Adele je započela ljubavnu vezu 2011. godine koju su u tajnosti okrunili brakom 2016. godine. Usprkos razvodu, Adele je poput Simona odlučna u očuvanju dobrih odnosa zbog šestogodišnjeg sina Angela.

Adele napokon pokazala sina Angela Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia