KANAL FOX

Postoji li izlaz iz Davidovog svijeta iluzija?

23.03.2017 u 14:17

Bionic
Reading

Sedma epizoda serije u četvrtak, 23. ožujka u 22:00 h na kanalu FOX

U prošlotjednoj epizodi serije ‘Legion’, David (Dan Stevens) i njegovi prijatelji našli su se u Davidovom svijetu izokrenute stvarnosti, gdje su svi postali pacijenti Davidove psihijatrijske bolnice u kojoj je boravio veliki dio svog života. Međutim, Davidova djevojka Syd (Rachel Keller) i ostali, postaju skeptični prema stvarima koje se oko njih događaju. Počinju sumnjati kako se uopće ne nalaze u stvarnom svijetu, te započinju planirati bijeg. Jedini koji je sretan što se ponovno nalazi u psihijatrijskoj bolnici je David. Lenny (Aubrey Plaza) koja je u Davidovom alternativnom svijetu psihijatrica, spriječava Syd u njezinim nastojanjima da se vrati u stvaran svijet i oslobodi ostale iluzija u kojima su se našli. U stvarnom svijetu, Melanie (Jean Smart) i Cary (Bill Irwin) pokušavaju spasiti Davida i prijatelje od njega samog ali im se na putu nađe demon koji će im uvelike otežati misiju. Sedma epizoda serije 'Legion' biti će prikazana 23. ožujka u 22:00 h na kanalu FOX. David će polako postati svjestan svoje demonske opsjednutosti, a Cary i Melanie napokon uspijevaju osloboditi ostale iz ovog sablasnog zatvora u kojem su se našli. 

Serija ‘Legion’ smještena je u svijet Marvelova serijala X-Men, a ekranizirana je prema istoimenom stripu autora Chrisa Claremonta i Billa Sienkiewicza. Produkciju serije potpisuju FX Productions i Marvel Television, a scenarist Noah Hawley, ujedno je i izvršni producent serije uz Lauren Shuler Donner, Bryana Singera, Simona Kinberga, Jepha Loeba, Jima Chorya i Johna Camerona. Povodom svjetske premijere serije, 1. veljače je održana ekskluzivna projekcija prve epizode u idealnom ambijentu za ovakvu seriju - Muzeju iluzija u Zagrebu. Brojni gosti iz medijskog i marketinškog svijeta, te poslovni partneri FOX Networks Groupa, mogli su tako u atraktivnom prostoru muzeja premijerno pogledati kako izgleda kaotični svijet najnovijeg super heroja Davida i ući u svijet iluzija i miješanja stvarnosti sa maštom.

U glavnim ulogama: Dan Stevens kao David Heller, Rachel Keller kao Syd Barrett, Jean Smart kao Melanie Bird, Aubrey Plaza kao Lenny Busker, Jeremie Harris kao Ptonomy Wallace, Amber Midthunder kao Kerry Loudermilk, Katie Aselton kao Amy Haller i Bill Irwin kao Cary Loudermilk.