'PREŽIVLJAVANJE U DIVLJINI'

Posljednjom urnebesnom snimkom Ella Dvornik Pearce otkrila malu tajnu mnogih mama

05.03.2022 u 08:50

Bionic
Reading

U želji da im djeca jedu čim manje slatkiša, mnogi se roditelji odlučuju na skrivanje istih, no to ne znači da i sami odustaju od dodatnog 'šećera u krvi'. A kako se to radi, pokazala je u videu i Ella Dvornik

Na svom profilu na TikToku, 31-godišnja Ella Dvornik Pearce oduševila je, ali i dobro nasmijala svoje pratitelje posljednjom snimkom. U videu nazvanom 'Preživljavanje u divljiini', Ella je snimila video u kojem je ona u prvom planu, skrivena iza elemenata u kuhinji, dok Balie Dee i Lumi Wren sjede u svojim stolicama i večeraju.

Ella se od njih sakrila kako bi pojela čokoladne kekse, no u tome je gotovo uhvaćena. Dok se skrivala, čuje se Balie koja ju pita: 'Kaj to radiš?', na što joj je mama slagala da briše pod.

@elladvornik

Prezivljavanje u divljini. 🤣

♬ original sound - Ella Dvornik

Komentari su se ubrzo počeli nizati, a mnogi su na to odgovorili kako je to nešto što 'razumiju sve mame'. Ellu Dvornik Pearce, koja posljednjih mjeseca naporno vježba i pazi na prehranu, želeći svoje tijelo dovesti u top formu, ubrzo su neki podsjetili i na taj segment njezinog života, komentirajući kako je lako što djecu laže, no da će biti zanimljivo što će njezina trenerica reći. 

  • +2
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL