SRETNA OBITELJ

Lumi Wren s balonima, kolačima i poklonima: Danijela Dvornik pokazala kako su proslavili drugu godinu svoje unučice

21.02.2022 u 15:18

Bionic
Reading

Ella Dvornik Pierce i Charles Pierce roditelji su djevojčica Balie Dee i Lumi Wren. Drugo rođena Lumi rođena pet tjedana prije termina, proteklog vikenda proslavila je svoj veliki dan. I ovog puta malena je imala sobu punu balona, a kako je sve izgledalo, ponosna baka Danijela Dvornik otkrila je na Instagramu

Kći preminulog splitskog pjevača Dine Dvornika u veljači 2019. godine izrekla je sudbonosno 'da' u Las Vegasu. Ella i Charles vjenčali su se u tajnosti nakon pet godina veze. Uživaju u bračnom životu sa svojim djevojčicama, a mlađoj su prošlog vikenda napravili pravi mali party na kojem je bila i baka, Danijela Dvornik.

S više fotografija i videa, udovica Dine Dvornika je pratiteljima dala uvid o atmosferi koja je vladala u domu Elle i Charlesa u Istri gdje su se odselili jer, kako je to ranije blogerica objasnila - 'Charles ne voli Zagreb'. Moglo se vidjeti kako je sretna obitelj guštala u dobrom ozračju uz razigrane dekoracije, kolače, glazbu i poklone.

Inače, Ella je u nekoliko navrata isticala kako je Lumi, za razliku od starije trogodišnje Balie, puno mirnija kći. Također, kako su obje još dosta male, u domu ove blogerice nikada nije dosadno. I ponosni tata Charles također je na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz šaljiv opis kojem ne dostaje britkog britanskog humora.

  • +3
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL