neka druga vremena

Danijela Dvornik objavila fotografiju iz prošlosti pa prizvala sjećanja na Dinu: 'Bili ste ispred svog vremena'

03.02.2022 u 22:24

Bionic
Reading

Danijela Dvornik na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz prošlosti, prizvala stara sjećanja ali i otkrila još jedan detalj iz život kralja funka, Dine Dvornika

Udovica kralja funka Dine Dvornika i majka influencerice Elle Dvornik svoj Instagram profil nerijetko koristi kako bi otkrila zanimljive crtice iz privatnog života, ali se i prisjetila nekih davnih, prošlih vremena. Ovog puta objavila je fotografiju s pokojnim suprugom Dinom, koja je nastala u rujnu 1987. godine u Londonu u jednom kafiću, a iza koje se krije i zanimljiva priča.

'24.09.87.London, u nekoj afro -birtiji u Covent Garden. Bili su to dani zaljubljenosti, ludosti i svega onog što iz toga proizlazi. Iz toga ludog vremena proizašla je i njegova prva ploča. Ostalo je povijest,' napisala je Danijela uz objavljenu fotografiju na kojoj grli i ljubi supruga Dinu te tako prizvala itekako živa sjećanja na njega.

Ova Danijelina objava odmah je privukla pažnju njezinih pratitelja koji su joj požurili napisati komentar.' 'Bili ste ispred vremena ...svjetska klasa posebno Dinina muzika..,' napisala je jedna korisnica, druga je dodala kako je to povijest koja će se još dugo vremena prepričavati. Jednoj pratiteljici za oko su zapele Dinine naočale te je napisala: 'Čisto sumnjam da je sunce pičilo, ali cvike su tu. Splitski đir', a mnogi su Dinin izgled sada već davne 1987. godine usporedili sa Charlie Sheenom.

  • +3
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL