TRUDNICA CHLOE SEVIGNY

Posljednje pripreme za dolazak bebe: Holivudska glumica ne odvaja se od svog dečka Siniše Mačkovića ni u shoppingu

26.02.2020 u 14:10

Bionic
Reading

Otkako je početkom siječnja otkriveno kako zvijezda serije 'Američka horor priča' u svojoj 47. godini života očekuje rođenje svog prvog djeteta, interes javnosti da dozna tko je sretni otac postao je neizdrživ. Naravno, njegov identitet ubrzo je otkriven, a Hrvatskoj je itekako sve zanimljivije budući da je dotični Siniša Mačković u New York odselio iz - Zaprešića

Sve veći trudnički trbuščić, u kojem trenutno uživa 46-godišnja američka glumica Chloe Sevigny, od nje zahtijeva i nabavku nove, komotnije odjeće, u kojoj će moći zaogrnuti svoj trbuh. Zvijezda serije 'Američka horor priča' snimljena je u New Yorku kako izlazi iz trgovine Seraphine, poznate po trudničkoj odjeći.

Društvo joj je i ovoga puta pravio njezin partner i otac djeteta Siniša Mačković, rođeni Zagrepčanin koji u New Yorku vodi galeriju Karma Art.

Za šetnju njujorškom četvrti Soho, Chloe Sevigny odjenula je crne palazzo hlače, dužu košulju i kožnu jaknu, dok je na nogama imala crne cipele, a oči je sakrila iza sunčanih naočala iako sunca i nije bilo. Njezin partner imao je kraći model širih traperica, dužu majicu i pernatu jaknu.

  • +2
Chloe Sevigny i Siniša Mačković Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O svom privatnom životu Chloe Sevigny nerado priča, no ipak je dvije godine prije negoli se doznalo da je trudna, u rujnu 2018. u jednom intervjuu kroz šalu rekla kako bi voljela dobiti kćer kako bi joj mogla proslijediti svu svoju odjeću, uključujući i haljinu koju je nosila na maturalnu zabavu, a koju je pak ona naslijedila od svoje majke.