nerazdvojni i dalje

Iako se šuška da je Goran Bogdan slobodan, istina je ipak drukčija: U Berlinu se nije odvajao od lijepe Jovane

26.02.2020 u 10:09

Bionic
Reading

Jedan od naših najboljih i najuspješnijih glumaca koji sve više osvaja i inozemnu scenu prošlog vikenda bio je u Berlinu na svjetskoj premijeri novog filma Srdana Golubovića 'Otac', ujedno hrvatske manjinske koprodukcije. Premda njegova djevojka Jovana Stojiljković nije pozirala s njim na crvenom tepihu u Berlinu se nisu odvajali jedno od drugoga

Goran Bogdan jedan je od najtraženijih glumaca i redatelja kojeg producenti, ali i kolege - obožavaju. Ima vojsku obožavateljica koje ga stavljaju na listu najzgodnijih glumaca i najpoželjnijih neženja. Iako je Story pisao da je opet i da je prekinuo vezu s 12 godina mlađom srpskom glumicom, to ipak nije istina. Ljubavna veza koju je prošlog ljeta započeo s glumicom Jovanom Stojiljković, s kojom se već onda pojavio na crvenom tepihu Sarajevo film festivala, ovih je dana dobila epilog. Da ljubav traje svjedočili su novinar i fotograf Glorije u Berlinu, a to su nam potvrdili i naši izvori.

Sve donedavno mogli su se vidjeti na premijerama, a Jovana je često boravila u Zagrebu baš kao što boravi i ovih dana, a isto tako Goran često odlazi u njezin Beograd, u kojem je velika zvijezda.

Jedno od njegovih novijih ostvarenja jest uloga u seriji 'Senke nad Balkanom' Dragana Bjelogrlića, a koju konačno može gledati i domaća publika preko Play Premium videoteke u sklopu MAXtv-a.

Svjetska premijera filma 'Otac' na Berlinaleu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maja Medić

Upravo na snimanju te serije naš glumac je navodno počeo vezu s Jovanom, s kojom u drugoj sezoni glumi ljubavni par. Goran Bogdan u njoj igra Mustafu Golubića, pripadnika Crne ruke, komunista i obavještajca, a Jovana pomoćnicu patologa (kojeg glumi Srđan Todorović) Bojanu, koja kasnije postaje članica Kominterne.