TUGA U OBITELJI

Poslije 35 godina zajedničkog života Tom Ford dalje mora sam: Slavni dizajner proživljava najteže dane nakon što mu je preminuo suprug

21.09.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Iako je crna njegova boja, ovoga je puta nosi zbog žalosti, a ne mode. Slavnom Tomu Fordu preminuo je njegov dugogodišnji suprug Richard Buckley, ugledni novinar i modni urednik, koji je preminuo nakon dugogodišnje borbe sa zloćudnom bolešću

Kako je medijima potvrdio glasnogovornik Toma Forda, Richard Buckley, ugledni modni urednik i novinar, preminuo je prirodnom smrću, nakon dugogodišnje borbe sa zloćudnom bolešću. Buckley, Fordov suprug i partner više od tri desetljeća, preminuo je u 73. godini života.

'Sa velikom tugom Tom Ford objavio je smrt svog voljenog supruga Richarda Buckleyja, s kojim je proveo 35 godina', riječi su kojima započinje službena izjava: 'Richard je preminuo u njihovom domu u Los Angelesu, dok su pored njega bili Tom i njihov sin Jack.'

Danas 60-godišnji Tom Ford upoznao je Buckleyja još 1986. na jednoj modnoj reviji, a svoju su vezu ozakonili 2014. godine. Robert Buckley bio je modni novinar koji je svoju karijeru počeo 1979. u New York Magazineu, a radio je i za časopise poput Women's Wear Daily i Vanity Fair.

  • +6
Tom Ford, Richard Buckley Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bio je i europski urednik magazina Mirabella, gostujući urednik talijanskog Voguea, kao i glavni urednik Vogue Hommes International.

Posljednjih godina supružnici su živjeli na relaciji London - New York - Santa Fe, a imaju i osmogodišnjeg sina Alexandera Johna Buckleyja Forda. 

Trenutka kada je upoznao ljubav svog života Tom Ford se prisjetio u intervjuu 2016., kada je rekao kako je bila to ljubav na prvi pogled, kao i da su već istog mjeseca počeli zajednički život i više se nikada nisu rastali.