NIŠTA BEZ ANTONELLE

Lionel Messi pronašao je idealan dom za svoju obitelj u Parizu - i to, ni manje ni više, nego dvorac

21.09.2021 u 13:00

Bionic
Reading

Prvih mjesec dana od dolaska obitelji Messi u Pariz boravili su u luksuznom hotelu Le Royal Monceauu, a čini se da bi se uskoro mogli useliti u novi dom, i to, ni manje ni više, nego dvorac

Otkako se, zbog njegova ugovora s Paris Saint-Germainom, preselila iz Barcelone u Pariz, peteročlana obitelj argentinskog nogometnog reprezentativca Lionela Messija prvih mjesec dana provela je u luksuznom hotelu francuske prijestolnice, Le Royal Monceauu.

Cijelo to vrijeme Messijeva je atraktivna supruga i majka njegovih trojice sinova Antonella Roccuzzo pažljivo tražila novi, idealni, ali i stalni dom koji će ispuniti sve zahtjeve njihove obitelji, a želja nje, ali i nogometaša, bila je da samo imanje bude otprilike slične veličine kao ono na kojem su živjeli u Barceloni.

Ako je vjerovati britanskim medijima, idealna kuća je pronađena, a mnogi su zaključili da je veća i raskošnija od one u Barceloni. A kako i ne bi kada je riječ o dvorcu čija se vrijednost procjenjuje na više od 41 milijun funti, odnosno gotovo 354 milijuna kuna.

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo Izvor: Profimedia / Autor: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Nazvan Pink Palace i smješten izvan Versaillesa, poznat je i po tome što je u njemu tri dana boravio tadašnji predsjednik Charles De Gaulle tijekom Drugog svjetskog rata.

A ovaj dvorac, ako se usele u njega, ima ama baš sve čega se sjete - od čak 30 spavaćih soba, preko unutarnjeg bazena, teretane, nekoliko soba za djecu, do čuvanog parkirališta, privatnog kućnog kina i ogromnog vrta.

Izbor na dvorac, koji trenutno prodaje poznata aukcijska kuća Sotheby's, pao je nakon što je vlasnik kuće u mjestu Neuilly-sur-Seine izvan Pariza odlučio svoju ponudu za najam podići na 8500 funti mjesečno čim je doznao da je upravo Messi zainteresiran za nju.

Fotografije luksuznog dvorca pogledajte OVDJE.