VJENČANI KUMOVI

Bez puno razmišljanja Izabel i Mateo Kovačić pristali su na molbu dragih prijatelja

21.09.2021 u 11:38

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Mateo Kovačić je otkrio kako su on i supruga Izabel bili vjenčani kumovi svojim prijateljima iz djetinjstva, Sari i Marinu Miletiću, a glavna zvijezda na fotografiji bio je maleni Ivan

'Za nas je ovo bila nevjerojatna čast, stajati pored vas kao vaši kum i kuma na najposebnijem danu vašeg života. Volimo vas i želimo vam sve najbolje.'

Riječi su to prepune emocija koje je na svom Instagramu objavio hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš londonskog Chelsea, upućene njegovom prijatelju Marinu Miletiću i njegovoj supruzi Sari, povodom njihovog vjenčanja.

Dugogodišnje prijateljstvo, njih su dvojica odlučili produbiti kumstvom, a isto je napravila i Kovačićeva supruga Izabel, koja je bila kuma Sari Miletić. Njih dvoje inače redovito s Kovačićima provode ljetne, ali i zimske odmore, posjećuju ih u Londonu i slično.

Ipak, najveća zvijezda na objavljenim Mateovim fotografijama bio je njegov sinčić Ivan, odjeven u kompletić s potpisom Luniloua, koji je tijekom fotografiranja postao itekako nestrpljiv.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Pixxmixx/Pixathlon / Sipa Press / Profimedia