SVE JE PROMIJENILA

Osim udaje, još je jedna novost u životu Anje Alavanje

21.09.2021 u 08:44

Bionic
Reading

Prije nešto više od tjedan dana voditeljica Anja Alavanja udala se za Vedrana Viljevca, s kojim je prije nekoliko mjeseci dobila i sina Dana. Par je odmah nakon vjenčanja s malenim Danom otputovao na medeni mjesec u Rim, a sada je Anja otkrila i neke promjene u svom životu

Sada je i službeno - Anja Alavanja udajom za Vedrana Viljevca postala je gospođa Viljevac, a promjenu prezimena napravila je i na Instagramu, no ondje je svojem djevojačkom nadodala suprugovo prezime. Sada joj na Instagramu stoji Anja Alavanja Viljevac.

A da je itekako sretna u ovom braku, vidljivo je i na fotografijama nastalim tijekom njihovog medenog mjeseca u Rimu, u kojem im je društvo pravio sinčić Dan, kojeg su dobili prije nekoliko mjeseci.

Na račun medenog mjeseca s bebom Anja Alavanja se našalila u svojoj objavi te je napisala: 'Prednosti putovanja s bebom: 1. Ne možeš šopingirati, što u Rimu znači uštedu brdaaa love.

2. Nakon uživanja u najukusnijoj tjestenini odradiš pošten trening. Dakle nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima.'

  • +5
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, nakon nešto više od godinu dana veze Anja Alavanja i Vedran Viljevac ozakonili su je vjenčanjem na koje su pozvali najdraže ljude, a kao kruna njihove ljubavi prije nekoliko mjeseci stigao je sinčić Dan. Iz prijašnjeg braka sa Željkom Romcem, Anja Alavanja ima sinove Ivora i Jakova.