TEST GENERACIJE

Poruke podrške Franke Batelić i Severine pozivaju na jedno - solidarnost

22.03.2020 u 18:55

Bionic
Reading

Snažan potres koji je u nedjelju ujutro pogodio Zagreb nije ostao nezamijećen na društvenim mrežama naših poznatih

Oni koji su se našli na udaru iskoristitli su blagodati društvenih mreža kako bi obavijestili svoje pratitelje kako su prošli, a oni koji za vrijeme potresa nisu bili u Zagrebu šalju poruke podrške.

Među njima su i naše dvije poznate pjevačice, Franka Batelić i Severina, a iako ih dijeli razlika u godinama razmišljanja su im ista.

'Britanac najljepši, Zagreb najdraži. I odjednom, sve je drugo nebitno. Budite na sigurnom, čuvajte jedni druge. Ovo je veliki test solidarnosti, snage, odgovornosti naše generacije. Prebroditi ćemo i ovo – zajedno', poručuje Franka uz jednu od najčešće dijeljenih fotografija iz Ilice s pogledom prema Britancu.

Sličnu poruku mlada pjevačica je imala i u vezi ludila s koronavirusom prije tjedan dana kad je svojim pratiteljima poručila: 'Čuvajmo jedni druge. U ovom razdoblju jedini 'zakoni' koji vrijede jesu odgovornost, solidarnost, jedinstvo, poniznost. Pa, poštujmo ih'.

Pjevačica Severina Kojić poruku podrške poslala je iz Beograda, u kojem se nalazi zbog obiteljske situacije, a uz zahvale svim nadležnim službama koje nesebično pomažu pogođenima potresom istaknula je BBB navijače koji su priskočili u pomoć rodiljama i bebama u Petrovoj bolnici.

'Jutros moj Zagreb, potres... Sve plače u meni... Hvala liječnicima, medicinskim sestrama, vojsci, vatrogascima i hvala i bravo BBB-ima koji su se odmah organizirali i pomagali bebama i rodiljama u Petrovoj bolnici', piše Severina i poziva na solidarnost, jer samo to je sada važno.

'Budimo ljudi u ovo neljudsko vrijeme', zaključuje svoju poruku Severina.

posvuda krš i lom

Velika fotogalerija: Uvjerite se iz prve ruke u posljedice razornog potresa koji je pogodio Zagreb

Pogledaj galeriju