DIREKTNO S KAUČA

Franka Batelić pobjegla iz Zagreba u Istru i za večeras najavila koncert od doma

19.03.2020 u 11:37

Bionic
Reading

Mnogi poznati posljednjih dana, tijekom borbe protiv pandemije koronavirusa, uživaju u toplini i sigurnosti vlastitog doma. Pjevačica je u društvu psa Oskara u video poruci svojim pratiteljima otkrila da je otišla u svoj rodni kraj gdje uživa u blizini obitelji. Kao i većina zvijezda, preporučila je svima da ostanu kući, ali i najavila večerašnji koncert s kauča

'Bok, ekipa. Oskara i mene zanima jeste li doma. Brinete li o svojim starijima? Mi uživamo na terasi u suncu. Barem imamo terasu u Istri ako ništa drugo. Mi pobjegli iz Zagreba", ispričala je dobro raspoložena Franka Batelić. Uz #ostanidoma, daje do znanja kako podržava spomenutu akciju koja se širi društvenim mrežama.

Pjevačica je pokazala i kako provodi vrijeme u društvu sinčića Viktora. Ona i njezin muž, nogometaš Vedran Ćorluka početkom siječnja su postali roditelji. Franka često na društvenim mrežama ističe koliko gušta u majčinstvu.

Franka se među ostalim pridružila stranim i domaćim glazbenim kolegama i najavila koncert kojeg će se moći gledati preko njezinog profila na Instagramu, u četvrtak 19. ožujka u 20 sati, a na snimci pjeva s tri godine mlađim bratom Nikolom Batelićem. Pjevačica baš nikad ne objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama pa je ovo rijetka prilika da ga se vidi.

Pravilno pranje ruku