EMOTIVNA ČESTITKA

Poruka koja topi srca: Tarik Filipović sve je oduševio dirljivom objavom na društvenim mrežama

27.06.2021 u 17:42

Bionic
Reading

Tarik Filipović, glumac i voditelj, na Instagramu je objavio posvetu svojem starijem sinu Dini koji je proslavio 18. rođendan

Tarik Filipović sa suprugom Lejlom, bivšom Miss Hrvatske je u braku 14 godina, a skupa odgajaju dva sina, Dinu i Armana.

Ponosni je tata sve raznježio divnom rođendanskom čestitkom koju je uputio svojem starijem sinu koji je proslavio 18 rođendan.

Lejla Filipović Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

'Dječak koji me grli ušao je u moj život sa nepune tri godine…Danas sam ja njega zagrlio,dugo i snažno za njegov 18-i rođendan…'Sad je dječak čovjek' kako pjevaše Kemo ali ne i 'zima pokri brijeg'…Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi…Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima…Danas dječak posta čovjek, ali…dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše…Sretan rođendan ljubavi tatina jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata...', napisao je Tarik na svojem Instagram profilu.

Nije dugo trebalo čekati na brojne čestitke nakon objave, a mnoge je Tarikova poruka ganula do suza.

'Sretan si Dino, tata ti je ljudina', 'Sretno punoljetstvo Dino, imaš divnog tatu, 'Zasuzilla, sretan', 'Divno napisano, neka je sinu sretno'...

Jedan od najskladnijih domaćih parova vjenčao se u tajnosti na Silvestrovo 2007.godine u Zagrebu, dva mjeseca prije negoli je ona rodila njihovog sina Armana, a feštu za prijatelje priredili su u čarobnom ambijentu imanja pod Sljemenom u srpnju 2008. godine.