ne sviđaju mu se rime

Kod kuće nije zvijezda: Vojko V priznao da ne impresionira sina, otkrio i kakvu 'trovačinu' njegov mališan sluša

27.06.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Mnogi glazbenici mogu potvrditi kako je najteže dobiti aplauz u vlastitom domu. Takvo iskustvo je doživio i splitski reper Vojko V od svog sinčića

Vojko Vrućina, (poznatiji skraćenicom Vojko V) pravim imenom Andrija Vujević i njegova supruga Anđela u srpnju 2018. dobili su prvo dijete, dječaka Petra. 'Priča, šeta, sad je u fazi zašto ovo, zašto ono, tako da mu objašnjavam kako svijet funkcionira. Pa kako to, zašto vlakovi voze tamo, a ne ovamo, zašto barba ulazi u vlak, nekako su mu vlakovi opsesija', izjavio je reper za InMagazin Nove TV o odgoju trogodišnjeg sina.

Zbog njega je, kaže, u glazbenoj stanci napravio dvije slikovnice za djecu koje su vječaku puno draže od tatinih rima. 'Ne kuži moju muziku uopće, ne sviđa mu se niti jedna muzika… On to zove 'muzika za odrasle'. Samo dječje pjesme, 'Baby Shark' i ostale trovačine što truju djecu, ali moje slikovnice mu se sviđaju, to mu dobro paše', priznao je Splićanin.

Bivši član grupe Dječaci ranije je za Slobodnu Dalmaciju izjavio da ga je očinstvo promijenilo tako što se navikao živjeti s puno više odgovornosti nego prije. Otkrio je da i supruzi, inače odgojiteljici, pomaže u svemu koliko god je u mogućnosti te da ima puno vrijednosti koje bi htio prenijeti sinu, ali je najbitnija od tih vrijednosti osjećaj za samostalnost jer se 'naježi ka vidi da ima ljudi koji s 30 godina još uvijek žive s roditeljima'.