OSTAJU 'PRIJATELJI'?

Popularnom Chandleru baš ne ide: Matthew Perry raskinuo zaruke s Molly Hurwitz

02.06.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Glumac Matthew Perry iznenada je prekinuo sa zaručnicom Molly Hurwitz, a vijest da je njegovoj vezi nažalost došao kraj, zvijezda serije 'Prijatelji' potvrdio je za časopis People

'Stvari ponekad jednostavno ne uspiju, a ovo je jedna o njih. Želim Molly sve najbolje', rekao je Perry u izjavi.

Perry i Hurwitz su se zaručili u studenom 2020. godine, a u to vrijeme 51-godišnji glumac je 29-godišnju književnu menadžericu nazivao 'najvećom ženom na planetu'.

Perry, koji se borio s problemom ovisnosti, ponovno je dospio pod povećalo javnosti i internetski nadzor zdravlja nakon pojavljivanja u specijalu 'Prijatelji: Ponovno zajedno'.

Obožavatelje Perryja i kultne serije zabrinuo je način Perryjevog izgovaranja riječi dok se s Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisom Kudrow, Davidom Schwimmerom i Mattom LeBlancom prisjećao snimanja serije.

  • +35
'Prijatelji: Ponovno zajedno' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je navedeno u izvješćima, Perryjev je je govor bio posljedica nedavnih posjeta stomatologu.

'Matthew se pridružio ponovnom okupljanju (u travnju), a članovi njegovog tima su rekli da je taj dan morao hitno napravitizahvat na zubu', rekao je izvor za The Sun.

'Prijatelji: Ponovno zajedno' (Friends: The Reunion) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Očito je da nitko ne želi snimati nakon takvog postupka, ali dogodilo se', dodao je izvor, koji je inzistirao na tome da je Perry bio trijezan te da obožavatelji nemaju razloga za zabrinutost.