PRIJATELJI PONOVO NA OKUPU

Chandler je nažalost malo odsutan: Matthew Perry zabrinuo obožavatelje nerazgovjetnim govorom na promociji filma 'Friends: The Reunion'

20.05.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Praznog pogleda u daljinu i nerazgovjetnim govorom tijekom promocije dugo očekivanog ponovnog okupljanja 'Prijatelja', glumac Matthew Perry zabrinuo je svoje brojne obožavatelje i obožavatelje kultne serije

Filmski specijal HBO Maxa, koji je sniman u travnju, premijerno će biti prikazan 27. svibnja, a tim povodom je u promotivne svrhe časopis People, obavio video intrevju sa šest glavnih glumaca kultih 'Prijatelja', koji su zauzeli svoja mjesta na pozornici 24 Warner Bros studija, domu NBC-jeve serije kroz svih deset sezona.

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry razgovarali su o tome kako je bilo ponovno se okupiti i snimati legendarni sitcom i prisjećali se davnih vremena snimanja serije.

Dok se ostali glumci svojim duhom nisu daleko odmaknuli od vremena kad su snimali originalnu seriju, 51-godišnji je Perry svojim govorom zabrinuo obožavatelje.

Upitan je li nakon završetka snimanja serije 2004. godine sa seta uzeo kakav suvenir, Perry je rekao kako je ukrao posudu za kolačiće na kojoj je bio sat.

Ne toliko priznanjem, koliko naglašenim 'sh' prilikom izgovora riječi 'stole' (ukrao), ali i bezzvučnom komunikacijom, Perry je zaprepastio svoje obožavatelje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Upravo sam pogledao Peopleov intervJu i ne mogu vjerovati kako izgleda Mathew Perry... to mi ozbiljno slama srce', tvitnuo je neki obožavatelj 'Prijatelja', a priključili su se i drugi zaprepašteni fanovi kultne serije.

'Boli me kad vidim Matthewa Perryja ovakvog odsutnog, zagledanog u prazninu i usporenog govora' i 'Mrzim što moram to reći, ali tužan sam i uplašen za Matthewa Perryja', neki su od komentara zabrinutih obožavatelja.

O svojim borbama s ovisnošću Perry već dugo otvoreno progovara, a problemi su kulminirali nakon što je glumac doživjevši 1997. godine nesreću na jet-skiju postao ovisan o Vicodinu.

'Bio sam izvan kontrole i vrlo nezdrav', rekao je glumac u to vrijeme za People.

Osim toga, Perry je priznao i da se ne sjeća snimanja više sezona serije, tijekom kojih su gledatelji mogli primijetiti i njegov drastičan gubitak kilograma. Do 2001. godine pio je dnevno do bocu votke i na setu se pojavljivao mamuran.

'Ne sjećam se oko tri godine, negdje između 3. i 6. sezone. Bio sam malo izvan toga', priznao je 2016. godine glumac za BBC Radio 2.

Nakon tromjesečnog oporavka od gastrointestinalnog zahvata Perry je u rujnu 2018. pušten iz bolnice i trenutno je zaručen s književnom menadžericom Molly Hurwitz, koja ga je pratila i na ponovno okupljanje 'Prijatelja'.

  • +20
Friends: The Reunion Izvor: Profimedia / Autor: HBO MAX / Planet / Profimedia

HBO Max je objavio i službeni trailer nadolazećeg ponovnog okupljanja 'Prijatelja', u kojem se svih šest glumaca, okupljenih u Monicinom stanu, natječu u odgovoru na trivije, a pitanja postavlja Schwimmer. Scena podsjeća na epizodu iz četvrte sezone u kojoj su se odgovarajući na trivije Monica, Rachel, Joey i Chandler natjecali tko će živjeti u Monicinom domu.

James Corden, jedna od gostujućih zvijezda okupljanja, postavlja u traileru glumačkoj ekipi jedno od najspornijih pitanja u cijeloj povijesti sitcoma: 'Jesu li Ross i Rachel bili prekinuli?'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Aniston, Cox, Perry i Kudrow odgovaraju 'da', dok LeBlanc ispaljuje: 'Bulls**t'.

Glumci u ponovnom okupljanju ne predstavljaju svoje likove iz serije, ali u traileru se može vidjeti kako sjedaju za stol za čitanje i ponovno se prisjećaju nekih svojih tekstova iz serije.

'Ima li Courtney još uvijek svoje rečenice ispisane na stolu?', pita LeBlanc naginjući se nad kuhinjski stol Monice Geller, a iako se svojom tjelesnom glumom u traileru Perry čini prilično prisutan, prilično nerazgovjetno izgovara jednu jedinu rečenicu: 'Sad ću zaplakati'.