OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI

Kako su Julia Roberts i Matthew Perry prohodali: Evo što je popularni Chandler morao napraviti da pridobije lijepu glumicu

31.01.2021 u 12:35

Bionic
Reading

Matthew Perry je da pridobije Juliju Roberts da gostuje u seriji 'Prijatelji' morao napisati esej o kvantnoj fizici. Naime, taj mu je uvjet postavila sama glumica, no ne bez razloga

Matthew Perry dao je sve od sebe kako bi uvjerio Juliju da gostuje u popularnoj seriji, a radilo se o dvodijelnoj epizodi koja se prikazivala nakon Super Bowla 1996.

'Matthew je tražio od nje da se pojavi u seriji, a ona mu je odgovorila: 'Napiši mi esej o kvantnoj fizici i pristat ću'. Koliko znam Perry je to napravio i faksirao joj ga idući dan', otkrio je izvršni producent 'Prijatelja' Kevin Bright u razgovoru za The Hollywood Reporter koji je intervjuirao producente, scenariste i ostalo osoblje hit serije, a dotakli se tom prigodom i kultne dvodijelne epizode u kojoj su osim Julije Roberts, Brooke Shields, Chris Isaak i Jean Claude van Damme.

'Perry i Julia su se možda i upoznali prije njenog gostovanja u seriji, no slavna oskarovka za njega je bila zainteresirana izdaleka je on jako šarmantan. Bilo je tu dosta flertovanja nakon faksiranja eseja. Pitala ga je 'Zašto bih ja izašla s tobom?', a svi u sobi za scenarije su mu pomogli objasniti zašto. Mogao se on jako dobro snaći i bez naše pomoći, ali nije bilo dvojbe da smo uz njega i da ćemo učiniti sve da je pridobije', otkrila je scenaristica Alexa Junge.

Kao što je poznato, Perryju je upalilo. Tijekom snimanja Julia je stalno ponavljala 'Chandler je tako smiješan'. A ja sam mislio 'Pa ja sam napisao svaku njegovu riječ!' Na znam je li se ona zaljubila u Matthewa tada na snimanju, no nedugo zatim su prohodali. Osjećao sam kao Cyrano de Bergerac, Chandler je prohodao s Julijom Roberts, a ja sam morao kući svojoj djevojci', prisjetio se kroz šalu scenarist Jeff Astrof.

Julia Roberts u 'Prijateljima' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
  • +3
Serija 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Warner / AFP / Profimedia

No glumica Brooke Shields nije imala tako ugodna iskustva sa snimanja tih epizoda i to zahvaljujući tadašnjem dečku, a kasnije suprugu, tenisaču Andreu Agassiju. Redatelj 'Prijatelja' Michael Lembeck rekao je da se slavni tenisač posebno naljutio zbog scene u kojoj Brooke liže prste Matta LeBlanca , koji je glumio šašavog Joeyja.

'Brooke je tad bila s Agassijem, a on se pojavio na setu u večeri kad smo snimali i sjedio je u publici u društvu svog ogromnog tjelohranitelja. Ona je snimala scenu u kojoj liže Mattovu ruku. Odjednom sam ga vidio kako silazi iz gledališta, vuče Brooke sa seta jer je bio ludo ljubomoran. Ona se rasplakala! Morao sam prekinuti snimanje, a cure (Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow) su odvukle Brooke sa strane, pobrinule se za nju i smirile je prije nego se vratila na set kako bi nastavila snimanje. Sjajno je odglumila zavaljujući podršci kojoj su joj davale cure, a on je ispao totalni magarac', rekao je Lembeck.

Brooke Shields u 'Prijateljima' Izvor: Društvene mreže / Autor: Yutube