JEDVA DOČEKALI

Ponovo spojeni: Marin Čilić uživa sa svojom Kristinom

28.01.2022 u 12:13

Bionic
Reading

Nakon što ga je ovog ponedjeljka u Melbourneu zaustavio Kanađanin Felix Auger-Aliassime, naš proslavljeni tenisač se vratio iz Australije u zagrljaj svojih najmilijih. 'Pala' je rijetka zajednička fotografija iz šetnje sa suprugom koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama

'Ponovno zajedno i osjećam se tako dobro', napisala je Kristina Čilić na Instagramu, a njezin suprug Marin je tu objavu prenio kod sebe na svom profilu. Ranije je obznanio kako mu nije lako razdvojiti se od supruge, ali da puno vremena provode zajedno te da uživaju u braku.

Inače, Marin Čilić i supruga Kristina Milković u rujnu su postali roditelji po drugi put. 'Dječak je odlično, a Kristina je prava rock zvijezda. Jedva čekamo malenog odvesti doma k njegovom bratu', napisao je tada Čilić u objavi na društvenim mrežama. Osim malog Vite imaju i sina Balda kojeg su nazvali po Kristininom pokojnom ocu kojeg je izgubila kao sedmogodišnja djevojčica.

Podsjetimo, Kristina i Marin upoznali su se 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu, na kojem je brineta radila kao hostesa. Zaručili su se nakon osam godina veze, a 2018. i vjenčali. U siječnju 2020. godine rođen je prvi sin.

'Ona je psihologinja po struci, ali meni je prvenstveno supruga i najbolja prijateljica. Naravno da njezino kritičko razmišljanje, inteligencija i iskustvo koje ima u radu s ljudima pomažu kada imam neki problem i trebam njezin savjet, ali kako to psiholozi kažu - najbolja odluka je ona koju sami donesemo, tako da tako često i bude', rekao je Čilić ranije za tportal.

  • +3
Marin i Kristina Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL