SLAVLJE U RUSIJI

Marin Čilić nakon dva mjeseca otkrio ime sina: 'Ovu pobjedu posvećujem njemu'

01.11.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Obitelj Marina Čilića i supruge Kristine u rujnu je postala bogatija za novog člana, sina čije je ime otkrio nakon pobjede na ATP turniru u Sankt Peterburgu

Ime sina domaći tenisač i njegova supruga od javnosti su krili dva mjeseca, a Marin ga je otkrio prilikom osvajanja dvoranskog ATP turnira u Rusiji. Čilić je pri uručenju pehara izjavio kako pobjedu posvećuje svom novorođenom sinu Viti.

  • +10
Marin Čilić, pobjednik turnira u St. Peterburgu Izvor: EPA / Autor: ANATOLY MALTSEV

'Pobijediti ovdje 10 godina nakon pobjede 2011. je posebno za mene. Posebno u ovom dijelu moje karijere. Sada imam obitelj, dva sina, želim ovaj trofej posvetiti svom novorođenom sinu', izjavio je emotivni Čilić nakon meča, a na istom turniru prije deset godina u finalu je pobijedio Srbina Janka Tipsarevića.

Vijest o dolasku prinove Čilić je s javnosti podijelio na Instagramu.

'Naša mala obitelj narasla je za još jednog člana. Zahvalan sam što mogu podijeliti da je stigao Baldov najbolji prijatelj. I samo tako, službeno smo postali tim od četiri osobe. Dječak je sjajno, a Kristina je prava rock zvijezda. Jedva ga čakamo dnijeti doma njegovom bratu', napisao je početkom rujna uz emotivnu fotografiju iz rodilišta.

Uz dvomjeselnog sina Vita, Marin i Kristina roditelji su sina Balba koji je na svijet došao u veljači 2020. godine.