POMIJEŠANE EMOCIJE

Ponovni susret princa Harryja i bivše djevojke Chelsy Davy

12.10.2018 u 12:16

Bionic
Reading

Chelsy Davy, bivša djevojka princa Harryja s kojom je navodno ostao u prijateljskim odnosima, pojavila se danas na kraljevskom vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka. Iako se Harry nije odvajao od supruge Meghan Markle, fatalan susret s bivšom nije prošao nezamijećeno

Više od 800 uzvanika stiglo je danas u kapelu St. George u dvorac Windsor svjedočiti još jednom kraljevskom vjenčanju. Sudbonosno 'da' izrekli su princeza Eugenie i njezin dugogodišnji partner Jack Brooksbank.

Među elegantnim i dotjeranim uzvanicima našli su se gotovo si članovi kraljevske obitelji, a pažnju su naravno najviše izazvali princ Harry i njegova supruga Meghan Markle. Ono što također nije prošlo nezamijećeno je ponovni susret britanskog nasljednika s bivšom djevojkom, Chelsy Davy.

  • +26
Poznati na vjenčanju princeze Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednji put Harry i Chesy vidjeli su se u svibnju, na dan njegova vjenčanja. 32-godišnja Chelsy bila je tada poprilično nervozna što se moglo primijetiti i na njezinu izrazu lica kada je u crkvi čekala da počne obred vjenčanja. Ona i princ Harry bili su u vezi dvije godine, a upoznala ih je upravo današnja mladenka princeza Eugenie, Harryjeva prva sestrična.

Ni ovoga puta lijepoj Chelsy nije bilo lako vidjeti nekadašnjeg momka u zagrljaju s drugom, suprugom Meghan, zbog koje se potpuno promijenio.

Zanimljivo je bilo primijetiti kako su Harryjeva bivša djevojka i današnja supruga odabrale gotovo identičnu nijansu outfita za vjenčanje. Odjenule su tamnoplave haljine, a Chelsy je ipak pokazala malo više hrabrosti i odabrala otvoreniji gornji dio, dok se Meghan odlučila za nešto konzervativniji stajling.

Za vrijeme veze s Chelsy, Harry je bio dosta razuzdan, izlazio je i partijao s prijateljima, dok ga danas gledamo kao ozbiljnog člana kraljevske obitelji.

  • +2
Chelsy Davy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

PRINCEZA EUGENIE I JACK BROOKSBANK

Evo tko je sve od poznatih stigao na vjenčanje omiljene unuke kraljice Elizabete II

Pogledaj galeriju

Osim Chelsy Davys, na vjenčanju se pojavila još jedn Harryjeva bivša, Cressida Bonas. S njojm je bio dvije godine, a lijepa Cressida s bivšim dečkom dijeli i kraljevski pedigre budući da je jedna od njezinih predaka bio kralj Charlesa II.Vidno dobro raspoložena, Cressida je stigla u Windosor, na vjenčanje prijateljice, princeze Eugenie.