CHELSY I CRESSIDA

Meghan nije ljubomorna: Na vjenčanju su bile i dvije bivše djevojke princa Harryja

  • G.R.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 19:06
  • Objavljeno 19.05.2018 u 18:52
Bionic
Reading

Nema sumnje da je princ Harry veliki šarmer. Riđokosi princ na glasu je bio kao veliki zavodnik, a prije no što ga je potpuno očarala američka glumica Meghan Markle bio je u dugogodišnjim vezama s Chelsy Davy pa Cressidom Bonas. Obje njegove najpoznatije djevojke bile su uzvanice na vjenčanju

Među 600 uzvanika, mahom engleske aristokracije i poznatih lica iz svijeta showbiza našle su se i dvije bivše ljubavi sretnog mladoženje, Chelsy Davy i Cressida Bonas. Nasmijane plavuše stigle su u kapelicu kako bi nazočile vjenčanju godine.

  • +7
Cressida Bonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Harry je plavokosu Chelsy upoznao još 2004. Kad je uzeo slobodnu godinu od fakultetskih obaveza. Ova ljepotica rođena u Zimbabveu nikad nije krila da je s bivšim dečkom ostala u drobim odnosima t eda će uvijek biti prijatelji, no isto tako nije tajan da joj nimalo nije godila medijska pažnja kojoj nije mogla izbjeći dok je bila u vezi s mladim princem.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bilo je teško, nije to nešto na što sam navikla. Taj dio naše veze bio je prilično hektičan', rekla je Chelsy koja je u vezi s princem provela sedam godina uz povremene prekide.

  • +5
Chelsy Davy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon nje Harry je ušao u vezu s još jednom plavušom, pripadnicom britanske aristokracije, Cressidom Bonas s kojom je bio dvije godine, a lijepa Cressida s bivšim dečkom dijeli i kraljevski pedigre budući da je jedna od njezinih predaka bio kralj Charlesa II.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal