KRALJEVSKA RASKOŠ

Višemilijunski radovi su gotovi: Princ Harry i Meghan Markle konačno se sele u novi dom

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Već nekoliko mjeseci traju radovi na zapadnom dijelu Kensingtonske palače, u koji se uskoro sele vojvode od Sussexa. Princ Harry i Meghan Markle iz kućice odlaze u raskošnu palaču

Otkako je iz Kanade stigla u London, Meghan Markle živi kod svog supruga, princa Harryja, i to u kućici na posjedu Kensingtonske palače. Riječ je o građevini koja nosi naziv Nottingham Cottage, dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima zasebni ulaz i vrt te je okružena drvenom bijelom ogradom i gomilom zelenila.

No ovakvi prizori uskoro će za kraljevski par postati stvar prošlosti. Harry i Meghan uskoro se sele u raskošnu palaču, odnosno u zapadno krilo Kensingtonske palače.

  • +15
  • +12

Kensingtonska palača

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radovi na Apartmanu 1A započeli su još prošle jeseni, a sada su izgleda pri kraju te je sve spremno za useljenje. Renovacija krova i prozora te unutrašnjosti stajala je ukupno 1,8 milijuna funti (oko 15 milijuna kuna).

Novopečeni supružnici uselit će se u 21-sobni apartman, u kojem su donedavno živjeli vojvode od Gloucestera, koji sada odlaze u manji stan u palači. Harry i Meghan tako će uskoro biti vrata do vrata s princem Williamom, Kate Middleton i njihovom dječicom, koji žive u Apartmanu 1.

Iako javnost nikada nije imala prilike zaviriti u raskošni dio palače, pretpostavlja se da će vojvotkinja Meghan unijeti dio svog osobnog stila u dekoraciju interijera. To je između ostalog njezina velika strast.

Kada se iz Kalifornije preselila u Toronto, gdje je živjela i radila sedam godina, Meghan je tražila isključivo tip kuće kakve se rade u njezinu rodnom kraju. Radi se o kućama s mnogo velikih prozora, terasom i vrtom. Također, unutrašnjost je uredila u bijelim tonovima s mnogo zelenila, umjetnina, knjiga i svijeća, na što je posebno slaba.

Budući da u mnogočemu vodi glavnu riječ, mnogi misle kako će 37-godišnja vojvotkinja igrati glavnu ulogu i pri uređenju Kensingtonske palače. Podsjetimo, i vojvotkinja Kate Middleton uređivala je svoj dio palače prema vlastitim zamislima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!