SREĆI NEMA KRAJA

Princ Harry potvrdio novu prinovu u kraljevskoj obitelji

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 04.10.2018 19:52
  • Objavljeno 04.10.2018 u 19:52
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL

Britanski princ potvrdio je javnosti kako su on i njegova supruga Meghan Markle postali vlasnici novog psa, a vojvotkinja od Sussexa požalila se kako njegovo ime ljudi i dalje krivo izgovaraju

Prilikom nedavnog posjeta centru za mlade u pokrajini Sussex, 34- godišnji princ okupljenima je rekao: 'Moje ime je Harry, imam dva psa i lijepu suprugu iz Amerike'.

Nešto kasnije Harryju i Meghan uručen je crtež njihova kućnog ljubimca, bigla Guya na što je Harry prokomentirao kako nitko nije vidio njihovog novog psa.

Prince Harry and Meghan visit JOFF youth centre in Peacehaven

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Vojvotkinja od Sussexa zatim je dodala kako njezino ime stalno pogrešno izgovaraju. Prema napisima britanskih medija, bivša američka glumica referirala se na medijske napise po kojima su ona i Harry postali vlasnici crnog labradora imena Oz uz Meghanina postojećeg ljubimca, bigla Guya.

  • +5
  • +2

Meghan Markle i princ Harry

Izvor: Pixsell / Autor: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL

Osoblje centra za mlade u Sussexu Meghan je pokušalo objasniti sliku njezinog ljubimca rekavši kako je djelo lokalnog umjetnika, a na spomenutoj slici nalazi se lik Meghanina psa uz feministički natpis 'Dječak koji se trudi razoriti patrijarhat, imajući na umu ispreplitanja s drugim oblicima ugnjetavanja'.

Iako su se britanski mediji raspisali kako su Meghan i Harry svog novog kućnog ljubimca nazvali Oz, navedene tvrdnje novopečena članica britanske kraljevske obitelji je negirala.