EMME MARIBEL MUNIZ

Ponosna mama: Jennifer Lopez pohvalila se duetom s 11-godišnjom kćerkom

11.06.2019 u 14:23

Bionic
Reading

Na njezinom Instagram profilu prati je nevjerojatna vojska od 94,7 milijuna obožavatelja, od čega je njih gotovo 10 milijuna, u dva dana, pogledalo njezin video. Riječ je o snimci s koncerta u Los Angelesu, s turneje 'It's My Party', a na kojem je, u jednom trenutku, s njom na pozornici nastupila i njegova jedanaestogodišnja Emme

Latino diva Jennifer Lopez započela je svoju posljednju turneju - 'It's My Party' - i to čak dvama koncertima u Los Angelesu. Bezbroj scenskih kostima, u koje se preodijeva tijekom koncerta, kao i vrhunska koreografija, već su oduševili njezine najveće obožavatelje, koji tvrde kako je riječ o do sada još neviđenom spektaklu.

No, naravno, ništa manje tu ne zauzima mjesto njezine glasovne sposobnosti kada izvodi neke od svojih najvećih hitova. Ipak, uz sve to, mnogi koji su bili prisutni na koncertu, ali i oni koji su vidjeli snimke s istog, ne prestaju pričati o jednom sasvim drugom trenutku.

Naime, tijekom izvođenja pjesme 'Limitless', Jennifer Lopez se na pozornici pojavila njezina 11-godišnja kći Emme, koju je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da jabuka ne pada daleko od stablo, pokazalo se još jednom, jer je Emme Maribel Muniz pobrala ovacije za svoje pjevačke sposobnosti. Ponos nije mogla sakriti ni sama Jennifer Lopez, koja je snimku nastupa objavila i na svom Instagram profilu. Još jedna posebnost je da se Emme odjenula baš isto poput svoje majke, u crvenu haljinu.