OBOŽAVATELJI U TRANSU

Jennifer Lopez raspametila publiku: Nakon twerkanja, jednom je gledatelju otplesala vrući ples u krilu

10.06.2019 u 14:48

Bionic
Reading

Tisuće najvećih obožavatelja s nestrpljenjem su dočekali početak najnovije turneje Jennifer Lopez, pod nazivom 'My Party'. Osim njezinih mnogobrojnih kreacija, koje presvlači tijekom showa, u trans je dovela sve seksi koreografijama, ali i vrućim plesom u krilu kojeg je 'priuštila' jednom sretniku u Los Angelesu

Ostavljajući tek malo mašti na volju, Jennifer Lopez i ovoga je puta raspametila na tisuće najvjernijih obožavatelja, ali i one koji su došli vidjeti što to zapravo znači spektakl, na početku svoje nove turneje 'It's My Party' i to na koncertu u Los Angelesu.

39-godišnja latino diva svojim je minijaturnim scenskim kostimićima, kojima je dodatno naglasila svoje obline, a ponajviše svoju stražnjicu, oduševila sve prisutne, a atmosfera se dodatno užarila kada je publici priuštila pogled na svoju stražnjicu dok je twerkala.

No, to se ne može usporediti s reakcijom jednog od sretnika, kojeg su prateće plesačice izvukle na pozornicu i prvo mu one priuštile vrući ples u krilu, da bi one potom ustupile svoje mjesto neponovljivoj Jennifer Lopez.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia