obiteljska idila

Poljubac je pao unatoč pogledima i pobio sve glasine o krizi: Princ Albert i princeza Charlene s preslatkim blizancima na prvom obiteljskom putovanju

24.06.2022 u 20:44

Bionic
Reading

Prema svemu sudeći, dobri su dani ispred princa Alberta i princeze Charlene. Monegaški kraljevski par uputio se na obiteljsko putovanje, a tom prilikom princ Albert i princeza Charlene su pokazali i jedan vrlo intimnim trenutak nježnosti. Neočekivani poljubac lako bi mogao biti navještaj oporavka njihovog braka

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka krenuli su na svoje prvo službeno zajedničko putovanje u inozemstvo otkako se Charlene vratila u javni život kraljevine početkom ove godine. A tom prilikom su pokazali rijedak prizor nježnosti i bliskosti.

Kraljevskom paru na putovanju pridružili su se i njihovi 7-godišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella, a obitelj se sredinom tjedna uputila u Norvešku na otvaranje izložbe 'Sailing the Sea of Science' u Fram muzeju u Oslu. U obilasku im se pridružio i norveški prijestolonasljednik, princ Haakon.

Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Profimedia / Autor: NTB Scanpix / Alamy / Alamy / Profimedia

Ispred muzeja kraljevski par, koji je nedavno opovrgnuo glasine o problemima u braku, podijelio je neočekivani i nježan poljubac.

Prošlog mjeseca princeza Charlene se osvrnula na glasine povezane s njezinim oporavkom te odnosom sa suprugom rekavši lokalnim medijima u Monaku da je i dalje 'krhka' otkako se, nakon četveromjesečnog boravka u švicarskoj klinici gdje je bila liječena od dubokog emocionalna i fizička iscrpljenost, u ožujku ove godine vratila u Monako.

Kad sam se vratila u Kneževinu, svu svoju energiju usmjerila sam na svoju djecu, muža i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet", rekla je princeza Charlene za Monaco Matin. ‘Moje zdravstveno stanje je još uvijek krhko i ne želim brzati. Put je bio dug, težak i tako bolan. Danas se osjećam mirnije', dodale je.

Od njezina povratka u ožujku, pojavljivale su se brojne glasine o problemima u braku kraljevskog para, a prema nekima Charlene je planirala napustiti Monako te da je već kupila novi dom nedaleko Ženeve. Charelne se osvrnula na te glasne i oštro rekla novinarima: 'Želite li razgovarati o glasinama o razvodu ili mom novom domu u Švicarskoj?'

'Još uvijek mi je žao što neki mediji plasiraju takve glasine o mom životu, mojoj vezi', rekla je. 'Kao i svi drugi, mi smo ljudska bića i kao i svi ljudi, imamo emocije, slabosti, samo je naša obitelj izložena medijima i prenosi se i najmanja slabost.'

Ovotjedni posjet Norveškoj označava povratak kraljevskog para na međunarodnu pozornicu., a njihovo zajedničko pojavljivanje snažan je znak Charleneinog oporavka. Par se nedavno po prvi put nakon dvije godine pojavio zajedno izvan Monaka; na otvaranju 61. TV festivala u Monte Carlu Charlene je blistala u raskošnoj haljini upečatljive, zelene nijanse.

ZABLISTALA U ZELENOJ

Profinjena ljepotica: Raskošna haljina u upečatljivoj nijansi kao stvorena je za princezu Charlene

Pogledaj galeriju