PONOVNO U IZOLACIJI

Novi zdravstveni problemi za princezu Charlene: Iz palače potvrdili da je pozitivna na covid

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 04.06.2022 23:12
  • Objavljeno 04.06.2022 u 23:12
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na testiranju na covid-19, monegaška princeza Charlene bila je pozitivna, no kneževska palača uvjerava kako njezino zdravstveno stanje ‘nimalo ne zabrinjava’

‘U skladu sa zdravstvenim propisima koji su na snazi, princeza Charlene će nekoliko dana provesti u izolaciji’, dodala je palača, a pozitivan test na covid-19 uslijedio je nakon višemjesečnih zdravstvenih problema zbog kojih je bila kilometrima udaljena od svog doma u Monaku.

Njezin život okrenuo se za 180 stupnjeva prije godinu dana, kada je otputovala u rodnu Južnu Afriku na, kako je isprva trebalo biti, samo deset dana. No oboljela je od bakterije koja joj je potom napravila pomutnju u organizmu i stvorila mnogobrojne zdravstvene probleme, zbog kojih je sedam mjeseci izbivala odvojena od supruga, princa Alberta, i njihovih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle.

  • +27
  • +24

Princeza Charlene s obitelji

Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bivša olimpijska pobjednica u plivanju hitno je primljena u bolnicu u Južnoj Africi, nakon čega je počela njezina borba, a sve je kulminiralo, nakon povratka u Monako, njezinim psihičkim i fizičkim slomom, zbog čega je smještena u luksuznu švicarsku kliniku.

Nedavno je progovorila o medijskim spekulacijama vezanima uz njezin život.

'Želite pričati o glasinama da se razvodim ili da sam kupila novi dom u Švicarskoj? Još uvijek ne mogu vjerovati da pojedini mediji potenciraju takve glasine o mom životu, mom braku. Kao i svi ostali i mi smo samo ljudi, a kao ljudi imamo emocije, slabosti, samo što za razliku od ostalih naša je obitelj na udaru medija i nikakve slabosti nisu dopuštene', kazala je.