NAJBOLJA STVAR

Princ Albert progovorio o Charleneinom povratku u Monako: 'Ovo je bio pravi test za naš brak'

07.06.2022 u 17:02

Bionic
Reading

Nakon što je s monegaškog dvora potvrđeno da se princeza Charlene zarazila koronavirusom, princ Albert progovorio je o njezinom povratku kući, rekavši da je to 'najbolja stvar koja se mogla dogoditi'

I dok je princeza Charlene u samoizolaciji, nakon što je potvrđeno da je pozitivna na koronavirus, njezin suprug, princ Albert iznosi hvalospjeve o njoj u javnosti. Za Journal de Dimanche rekao je kako je njegova supruga 'jako propatila', a potom je dodao da je njezino izbivanje od gotovo godine dana pokrenulo mnoge zdravstvene probleme, kao i da je to bio pravi test za njihov brak, kao i za djecu, princa Jacquesa i princezu Gabriellu.

Njezin povratak u Monako Albert je opisao kao 'najbolju stvar koja se mogla dogoditi', a potom da su prošla godina i događaji u njoj bili 'velik test, posebno za njegovu suprugu koja je mnogo propatila i prošla teške stvari, udaljena od svoje obitelji'.

  • +5
Princeza Charlene Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN BRUNA

'Princeza nam je jako nedostajala i zle glasine samo su nas povrijedile. No uspjeli smo opstati zajedno, unatoč udaljenosti, jer smo često razgovarali. Danas je Charlene ponovno s nama i to je najbolja stvar koja se mogla dogoditi. Ona je bolje i napokon možemo provoditi vrijeme zajedno. To je pravo olakšanje, ali i sreća za sve nas.'

Inače, izvori iz palače potvrdili su tamošnjim medijima da su simptomi koronavirusa kod princeze Charlene izrazito blagi, a otkako je testirana i utvrđeno je da je pozitivna na virus, nalazi se u samoizolaciji.