borba s bolešću

Pojavila se snimka Bruce Willisa i kćerke, slavni glumac čini se dobro raspoložen

08.05.2022 u 21:19

Bionic
Reading

Bruce Willis čini se dobro raspoložen u videu koji je u subotu na svom Instagram storyju objavila njegova supruga Emma Heming

67-godišnji glumac snimljen je kako se drži za ruke s kćeri para Evelyn (8), dok ona vježba rolanje u njihovoj garaži. Podsjetimo, Bruceu je prošlog mjeseca dijagnosticirana bolest afazije, neurokognitivnog poremećaja, zbog čega se odlučio povući iz fokusa javnosti kako bi se usredotočio na svoje zdravlje.

Na dirljivoj snimci objavljenoj na Instagramu, Evelyn - koja je u četvrtak proslavila osmi rođendan - pokušava održati ravnotežu dok je otac budno pazi.

Legenda filma Umri muški, kojoj humor nije stran, odlučila je zaplesati dok je čvrsto držao ruku svoje djevojčice. Unatoč svojoj nedavno dijagnosticiranoj bolesti, otac petero djece na snimci izgleda u formi, baš kao što ga se sjećamo s ekrana.

Inače, afazija je stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja ili razumijevanja i uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centrom za govor. Stručnjaci kažu kako se najčešće dijagnosticira kod odraslih koji su doživjeli moždani udar, no može biti i posljedica tumora mozga, infekcije, ozljede glave ili različitih oblika demencija.