RUMER WILLIS

Ona je njegova prva princeza: Još jedna fotografija iz prošlosti Brucea Willisa

27.04.2022 u 21:03

Bionic
Reading

Najstarija od pet kćeri Brucea Willisa, Rumer Willis, ne krije koliko joj je teško pala očeva bolest, a svoju povezanost s njim i neraskidivu ljubav pokazuje zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama

Najstariju kćer Rumer, Bruce Willis dobio je s bivšom suprugom Demi Moore 1988. godine. Nakon Rumer, s Demi je dobio još i Scout LaRue (30) i Tallulah Belle (28), dok s drugom suprugom, Emmom ima Evelyn Penn (7) i Mabel Ray (10). A upravo je Rumer itekako aktivna na svom društvenim mrežama, otkako je obitelj s javnosti podijelila informacije o zdravstvenom stanju holivudskog glumca.

Nakon što mu je i službeno potvrđena afazija, te je Bruce Willis otišao u prijevremenu glumačku mirovinu, njegove su cure odlučile čim više vremena provoditi s njim, dok je još uvijek svjestan svega.

A Bruce Willis još je prije nekoliko godina, kada je doznao da ima zdravstvene probleme, odlučio rasprodati imovinu i sa suprugom Emmom i njihove dvije mlađe kćeri odseliti u Kaliforniju, kako bi bio bliže bivšoj supruzi Demi Moore i njihovim trima kćerima.

  • +3
Bruce Willis Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

33-godišnja Rumer sada je objavila još jednu fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira s ocem, a to je ujedno i peta zajednička fotografija koju je objavila u ovom mjesecu. Na ovoj ona sjedi ocu na ramenima naslonjene brade na njegovu obrijanu glavu, a fotografija je snimljena negdje u šumama Idaha.

Mnogi su zamijetili kako mu je upravo Rumer najsličnija od svih kćeri, osobito u dječjoj dobi.