PUNA POZITIVE

Supruga Brucea Willisa pokazala kako se fanovi ponašaju prema oboljelom akcijskom junaku pa poručila: 'Ništa još nije izgubljeno'

25.04.2022 u 22:03

Bionic
Reading

Bruce Willis prije nekoliko tjedana obznanio je da se povlači iz Hollywooda jer boluje od afazije, neurokognitivnog poremećaja zbog kojeg više nije u mogućnosti glumiti. Sve to bio je velik šok za njegovu obitelj, a ovih dana dobivaju nevjerojatnu podršku fanova

Posljednjih tjedana golema količina podrške, darova i savjeta dolazi obitelji Willis, a bez obzira na ono što proživljavaju, Emma Heming Willis i ostali članovi te obitelji sjajno se drže.

Bruce Willis je, podsjetimo, obznanio široj javnosti da boluje od afazije, neurokognitivnog poremećaja zbog kojeg se povlači iz svijeta filma. Vijest je šokirala i rastužila brojne obožavatelje te sada na sve načine pokušavaju doći do njega i iskazati mu svoje divljenje za sve što je napravio tijekom karijere.

Jedan od njih naslikao mu je stripovsko izdanje postera, na kojem vidimo Willisa kako u jednoj ruci drži boksačku rukavicu, u drugoj šalicu kave s natpisom ‘najbolji tata na svijetu’, a u naručju maleno dijete. Ovim darom, koji je sve ganuo, Emma se pohvalila putem društvenih mreža te poručila da će ga sigurno uokviriti i objesiti na zid.

‘Empatija, suosjećanje i razumijevanje nešto su što nas okružuje u posljednje vrijeme. Hvala vam na tome i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savjete te vlastito iskustvo s tom bolesti. Ništa još nije izgubljeno’, poručila je 43-godišnja Emma, s Bruceom u braku od 2009. godine, u kojem su dobili dvije kćeri.

  • +3
Bruce Willis Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Kako je objavio People, Emma svim snagama pokušava održati obitelj te je potražila mišljenje stručnjaka koji bi mogli pomoći legendarnom glumcu, najpoznatijem po ulogama u akcijskim filmovima. Angažirala je zdravstvenu pomoć koja se brine o njemu kod kuće, ali i sama čini sve kako bi mu olakšala život', rekao je izvor, dodajući da ju je dijagnoza šokirala.

Bez obzira na prvotni šok, Willisova supruga se pribrala te je sada puna optimizma, a ponajviše zbog svoje dvije kćeri.