RUMER WILLIS

Najstarija kći Brucea Willisa objavila fotografiju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

22.04.2022 u 11:08

Bionic
Reading

Nakon objave da Bruce Willis boluje od afazije, zbog koje je morao prisilno otići u mirovinu, njegove kćeri iz braka s Demi Moore ne prestaju objavljivati zajedničke fotografije s ocem

Na tisuće ljudi iz cijeloga svijeta, među kojima se našla i Jennifer Aniston, stisnulo je lajk na posljednju objavu 33-godišnje glumice Rumer Willis, poznatije kao najstarije kćer Demi Moore i Brucea Willisa.

Rumer je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je uhvaćen trenutak nježnosti i povezanosti nje i slavnog oca, 67-godišnjeg holivudskog glumca Brucea Willisa, koji je ljubi u čelo. Uz fotografiju je tek kratko napisala - 'Papa'.

Rumer je, baš poput njezinih mlađih sestara Scout i Tallulah, jako pogodila činjenica da je njihov otac teško bolestan i da se iz ove zdravstvene bitke neće izvući kao pobjednik. Nakon što mu je dijagnosticirana afazija, koja je s vremenom počela uzimati maha, Bruce Willis donio je tešku odluku da otiđe u mirovinu, oprostivši se od Hollywooda i posla kojeg je obožavao.

  • +3
Bruce Willis Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Budući da afazija utječe, između ostalog, i na njegove kognitivne sposobnosti, njegove kćeri žele provesti što kvalitetnije vrijeme s njim, pa je tako Tallulah odlučila ubrzati svoje vjenčanje kako bi je otac mogao odvesti do oltara.