odlično se slažu

Pogledajte u čijem je društvu suprug Ane Gruice Uglešić stigao na premijeru svoje drage

16.05.2024 u 09:40

Bionic
Reading

U Gradskom kazalištu mladih Split u srijedu navečer održana je zadnja ovosezonska premijera predstave 'Šuti, muči', autorskom projektu redatelja Darija Harjačeka i dramaturginje Dore Golub. U glumačkom timu je i poznata Splićanka koju je došao podržati njezin voljeni muškarac, ugledni psihijatar

Iza Ane Gruice Uglešić je uspješna glumačka karijera, a osim najnovije uloge u predstavi neobičnog naslova 'Šuti, muči' osmislila je koreografiju.

Kao i do sada, na sve njezine premijere kao podrška su joj bili njezini najmiliji, baš kao i na ovu zadnju kada je njezin suprug Boran Uglešić stigao u pratnji njezine majke, Silvane Gruice. Oboje su stigli u plavim toaletama.

Glumica nerijetko dijeli fotografije s obitelji na kojima se može vidjeti kako su obitelji Uglešić i Gruica u savršenim odnosima. Podsjetimo, splitski psihijatar i nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske odavno su već u braku, građanskom, no velika im je želja bila položiti obećanja i pred oltarom pa su se tako crkveno vjenčali u kolovozu prošle godine.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Vrijeme samo za partnere ključ je svega. Ne moraju to biti skupa putovanja. Može biti zajednička jutarnja kava, odlazak na izlet na Plitvice. Kad ljudi izgube volju za njegovanjem zajedničkih trenutaka kao par, onog momenta 'samo nas dvoje', e onda piši propalo', ispričala je ranije za tportal na temu toga koliko su 'romantika i vrijeme 'samo za partnere' važni za dobar brak.

u dobru i u zlu

Ana Gruica i Boran Uglešić uplovili u crkveni brak

Pogledaj galeriju