simpatična objava

Ana Gruica Uglešić opisala crticu sa splitskih ulica: 'Baš mi je upao u oko'

24.01.2024 u 10:41

Bionic
Reading

Početak godine glumica i fitness trenerica počela je na skijanju u Nassfeldu. Nakon zimskog odmora vratila se svojoj svakodnevici - redovitim treninzima i drugim obavezama, a kako izgledaju njezini dani može se vidjeti ako se zaviri na njezin Instagram profil

Ana Gruica Uglešić rado dijeli svoje razne životne trenutke s javnosti pa je tako pokazala što ju je oduševilo zadnjih dana.

'Nekidan sam prolazila kraj sv. Frane i vidila presavršen autobus. Baš mi je upao u oko. Slikala se onako bezveze. Danas je taj bus glavna vijest: 'Splitskim ulicama vozi narančasti autobus iz 1981. godine. Inače, dio Libertasove flote iz Dubrovnika', piše glumica u svojoj najnovijoj objavi i nastavlja:

'Josip Matulić kupio ga je iz ljubavi za 2,500 eura, preuredio ga i sada besplatno vozi građane kada uhvati slobodnog vremena jer inače radi kao vozač u javnom gradskom prometu'. I onda ta slika s busom ima smisla - jer iz ljubavi voziti ljude besplatno je vrijedno svake pohvale! Bravo Josipe!', poručila je glumica. Na to da je riječ o 'Libertasovom autobusu iz Dubrovnika' u komentarima joj je skrenula pažnju europska povjerenica Dubravka Šuica.

Podsjetimo, sredinom kolovoza izgovorila je i u crkvi sudbonosno 'da' svom suprugu, psihijatru Boranu Uglešiću. U braku su bili pet godina kada su se vjenčali na intimnoj ceremoniji na Šolti, a prošle godine je Boran dobio crkveni razvod od svoje prve supruge Diane pa su on i Ana mogli su stati pred oltar.

u dobru i u zlu

Ana Gruica i Boran Uglešić uplovili u crkveni brak

Pogledaj galeriju