prava ljepotica

Pogledajte kako izgleda odrasla kći Davida Bowieja i Iman

13.11.2017 u 13:22

Bionic
Reading

Tijekom 24-godišnjeg braka s prerano preminulim glazbenikom Davidom Bowiejem bivša manekenka Iman dobila je kćer Alexandriju, koju su odgajali podalje od medija. Iman je stoga mnoge iznenadila objavivši na svom profilu na Instagramu fotografiju danas 17-godišnje Lexi

Privatni život bezvremenske ljepotice Iman već je dug niz godina podalje od medija, a osim toga da je bila u skladnom 24-godišnjem braku s britanskim glazbenikom Davidom Bowiejem, koji je preminuo u siječnju prošle godine nakon teške bolesti, javnost ne zna mnogo.  

Nakon vjenčanja s Bowiejem, Iman je svoju manekensku karijeru stavila na drugo mjesto i u potpunosti se posvetila obitelji. 

'Žene danas žele imati sve, ali ne možeš imati sve u istom trenutku. David i ja smo bili sretni jer smo se pronašli kad smo oboje htjeli isto u životu - miran obiteljski život. To je bila ta najvažnija karika naše veze', rekla je u jednom od intervjua ljepotica porijeklom iz Afrike.

  • +7
David Bowie i Iman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom braka s nikad prežaljenom ljubavi Iman je dobila kćer Alexandriju, a iako čuva svoju privatnost, nedavno je sve iznenadila objavom njezine fotografije.

'Kraljica mog srca Lexi Jones', stoji ispod jedne od njezinih objava na Instagramu, na kojem vidimo mlađahnu crvenokosu nasljednicu. 

The Queen of my heart Lexi Jones at 17 years old! #selfportrait #LexiLove

Objavu dijeli IMAN (@the_real_iman)

Osim bujne kovrčave kose, ova tinejdžerica ima zanimljiv imidž. Na njezinu licu ističe se tako srebrni ukras na nosu. 

Budući da je ovo rijetka prilika da obožavatelji preminulog idola mogu vidjeti njegovu kćer, u komentarima su se našli brojni komplimenti na račun njezinog izgleda.

Osim Alexandrije, Bowie ima 44- godišnjeg Duncana Jonesa, kojeg je dobio u prvom braku s Angie Duncan, a Iman 38-godišnju kćer Zulekhu Haywood, koju dijeli s bivšim suprugom Spencerom Haywoodom.