PARTY U UMAGU

Pogledajte kakav su spektakularan doček Baby Lasagni priredili njegovi sugrađani

15.05.2024 u 20:53

  • +6

Doček Baby Lasagne u Umagu

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Cijela Hrvatska i dalje pleše u znaku 'Rim Tim Tagi Dim' zahvaljujući sjajnom glazbeniku iz Umaga Baby Lasagni kojem su njegovi sugrađani priredili spektakularan doček

Umag je priredio doček svojem sugrađaninu Baby Lasagni na središnjem gradskom trgu, a njemu u čast gorjele su i baklje.

Gotovo tri tisuće građana iz cijele Istre dočekalo je u srijedu navečer unatoč kiši na umaškom Trgu 1. svibnja svog sugrađanina Marka Purišića - Baby Lasagnu koji je za Hrvatsku ostvario povijesni uspjeh na Eurosongu.

Glavni modni dodatak publike bili su 'čentrini', odnosno podmetači od čipke kojim su se okitili brojni sudionici dočeka u Umagu, priređenog nakon što je Baby Lasagnu u nedjelju dočekao ispunjeni zagrebački Trg bana Jelačića.

Okupljeni su i u Umagu pjevali i plesali energični 'Rim Tim Tagi Dim', a publika je skandirala njegovo ime.

'Osjećam se ponosno ovdje s vama', kratko je poručio Marko Purišić, te priznao da mu se na Eurosongu najviše dojmio predstavnik Švedske a kao najdražu uspomenu izdvojio je probu za finale.

'Kad sam vidio ljude koji plešu, bilo mi je 'vau, što je ovo', rekao je Baby Lasagna koji je danas u svega nekoliko minuta rasprodao dva koncerta na Šalati zakazana za 12. i 13. rujna pa je najavio i treći koncert na Šalati 14. rujna.

Sjajan, skroman, prekrasan, samo su neki od komentara obožavatelja koji su na umaški trg došli podržati pjevača.

'Marko Purišić je svojim primjerom definitivno pokazao da se radom i zalaganjem može napraviti veliki uspjeh', poručio je istarski župan Boris Miletić koji je kao i umaški gradonačelnik Vili Bassanese došao iskazati potporu mladom glazbeniku.

'Markova priča ne samo da oduševljava, već i inspirira, pokazujući kako je moguće ostati vjeran sebi i svojim vrijednostima u svijetu punom izazova', poručio je Bassanese.

Izvor: Pixsell / Autor: M.Juric/Pixsell

Simpatični 28-godišnjak iz Umaga kojem su pobjeda na Dori i sjajno drugo mjesto na Eurosongu u pravom smislu okrenuli život naopačke, ni sam ne može vjerovati što se događa.

Kako je najavljeno, mladi glazbenik iz Istre, na Šalati će predstaviti album prvijenac 'Demons & Mosquitos' na kojem će se naći sad već globalni hit 'Rim Tim Tagi Dim', ali i ranije objavljene pjesme 'IG BOY' i 'Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much'.