MOZA BINT NASER

Pogled govori više od riječi: Mahanje katarskog šeika atraktivnoj Brazilki nije se svidjelo njegovoj supruzi, a njezina reakcija viralni je hit

30.11.2022 u 11:41

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno dotjerana, Moza bint Naser svojedobno je ponijela titulu najbolje odjevene žene na svijetu, a video u kojem je elegantna šeika najveća zvijezda, snimljen na utakmici Švicarske i Brazila, postao je viralni hit

Desirée Soares Galvão Bueno, vlasnica modne agencije, influencerica i navijačica Brazila, boravi ovih dana na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a njezin video s utakmice Brazila i Švicarske postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Naime plavokosa Brazilka snimala je svečanu ložu Stadiona 974 te ju je srdačno pozdravio šeik Hamad bin Kalifa al Thani (70), bivši katarski emir čije se bogatstvo procjenjuje na više od dvije milijarde dolara.

No video je zabilježio i reakciju šeikove supruge, Moze bint Naser, nimalo oduševljene potezom supruga, a pritom je njezin hladni izraz lica uz smiješak postao internetski hit.

  • +5
Moza bint Naser Izvor: Profimedia / Autor: Bravo Press SA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi su u komentarima napisali da će šeik 'čuti svoje' kod kuće, a drugi su komentirali ljepotu šeike koja se redovito nalazi vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih.

Al Thani i Moza (63) vjenčali su se 1977., kad je ona napunila 18 godina. Imaju pet sinova i dvije kćeri, a osim nje, šeik ima još dvije supruge, ali one se ne pokazuju u javnosti.

Šeika Moza, supruga šeika Hamada i majka katarskog emira Tamima, počasna je doktorica na pet sveučilišta, uključujući Sveučilište Georgetown. Oduvijek je uključena u društvene i obrazovne aktivnosti te razne projekte u Katru i diljem svijeta, tako da je bila i posebna izaslanica UNESCO-a. Suosnivačica je i Katarske zaklade za obrazovanje, znanost i razvoj zajednice, kojom predsjeda.