NOVI ANGAŽMAN

Barbara Kolar i Robert Ferlin ponovno zajedno, no samo zbog posla

30.11.2022 u 10:28

Bionic
Reading

Voditeljski par Barbara Kolar i Robert Ferlin sinoć su bili angažirani povodom 30. godišnjice rada i djelovanja Hrvatske turističke zajednice, što je mnoge iznenadilo budući da je dobro poznato da su njih dvoje svojedobno bili u petogodišnjoj vezi

Hrvatska turistička zajednica sinoć je obilježila 30. godišnjicu rada i djelovanja, a čast da vode svečanost dobili su Barbara Kolar i Robert Ferlin. Nekada ljubavni par, svoj je posao, kao i uvijek, odradio iznimno profesionalno, a čini se da su napokon u potpunosti 'ispeglali' i napete odnose.

Iako je njihova veza okončana prije nekih 15 godina, vješto su izbjegavali zajednička pojavljivanja ili suradnje. Tek je Ferlinov angažman u prošloj sezoni 'Zvijezde pjevaju', a koji je pak vodila upravo Barbara Kolar, primorao ih da zajedno rade.

Tada su svojim duhovitim komentarima na račun jedno drugoga zabavljali gledatelje, bockajući se lagano pred kamerama. Inače, bivši par se upoznao kada je Robert Ferlin Barbaru ugostio u svojoj emisiji, a glasine o prekidu krenule su 2006. godine.

  • +25
Hrvatska turistička zajednica (HTZ) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Iako se, kako su otkrili tijekom showa 'Zvijezde pjevaju', godinama nisu sreli, prvi susret na hodnicima HRT-a bio je bez tenzija i neugodnih zamjeranja.

U intervjuu za Story Barbara Kolar je u srpnju ove godine komentirala svoju bivšu ljubav: 'S njim i Marijem sam, baš kao i s ostalim natjecateljima, komunicirala gotovo isključivo tijekom proba i emisija. No odrasli smo ljudi koji se nisu razišli u zloj krvi pa nema razloga sumnjati da bismo i izvan svjetala pozornice lako našli zajednički jezik za šalu i smijeh. Moram ipak priznati da mi je interes javnosti u smislu našeg eventualnog emotivnog odnosa 16 godina kasnije, iako očekivan, bio pomalo smiješan - nakon toliko vremena nema smisla podgrijavati ni sarmu, a kamoli davno potrošene osjećaje.'