ANGELINA JOLIE I BRAD PITT

Počinje bitka za skrbništvo: O sudbini njihove djece odlučit će se na tajnom suđenju

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 07.11.2018 16:49
  • Objavljeno 07.11.2018 u 16:49
Angelina Jolie i Brad Pitt s djecom

Angelina Jolie i Brad Pitt s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je papire za razvod podnijela prije nevjerojatnih 33 mjeseca, Angelina Jolie još uvijek vodi s bivšim suprugom, Bradom Pittom, bitku oko skrbništva nad njihovo šestero djece. Budući da je tražila da puno skrbništvo ima jedino i isključivo ona, sve je prolongirano, a suočavanje na sudu, bivših supružnika, zakazano je za 4. prosinca

Kada je prije 33 mjeseci zatražila razvod od svog supruga, glumca Brada Pitta, javnost je bila zaprepaštana ovim potezom Angeline Jolie. No, ona se time nije zamarala, već je odlučila svim silama svog bivšeg supruga udaljiti od njihovo šestero djece, tražeći od suda, u bitki za skrbništvo, da oni 'pripadnu' isključivo njoj.

  • +10
  • +7

Brad Pitt i Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon tih njezinih potraživanja, Brad Pitt odlučio je ne istupati u javnost niti komentirati išta oko djece i skrbništva. Moglo bi se reći da se pritajio, a onda je prije četiri mjeseca sve otišlo na sud, koji je donio odluku da Angelina mora dopustiti Bradu Pittu više vremena da provede sa djecom, kako bi se ponovno s njima zbližio, da ih može, kada god to poželi, nazvati, ali i da zajedno provedu ljetne praznike.

No, to se lijepoj glumici očito nije svidjelo, stoga je odlučila baciti optužbe kako Pitt do sada nije platio niti novčića alimentacije, što je glumčev odvjetnički tim s gnušanjem odbacio, rekavši kako je riječ tek o manipulaciji medijima. Prošlog mjeseca sve se preokrenulo, a bivši supružnici navodno su se nalazili na tajnim sastancima, pokušavajući dogovoriti, daleko od sviju, što je najbolje za njihovu djecu.

  • +14
  • +11

Angelina Jolie s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, bilo kako bilo, sve će na kraju ipak završiti na sudu, a prvo ročište zakazano je za 4. prosinca. Oboje su zatražili od suda u Los Angelesu da im dozvoli da pokušaju sve sami riješiti, na tajnom suđenju, daleko od očiju javnosti. Sudac, koji će dobiti ovaj slučaj, zasigurno neće imati lagan posao, budući da Angelina želi da isključivo ona ima skrbništvo nad djecom, dok Brad Pitt smatra da je najispravnije da imaju jednaka prava, odnosno 50:50 skrbništvo. Budući da prije vjenčanja nisu potpisali predbračni ugovor, sudac će imati posla i s time. Glumica je već predala svoja financijska izvješća, a sada se isto očekuje i od Brada Pitta.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!