DOGOVOR O SKRBNIŠTVU

Svi pričaju o tajnom sastanku Brada Pitta i Angeline Jolie, a evo i zašto

21.09.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon neuspjelih zahtjeva da ima puno skrbništvo nad njihovo šestero djece, te čak podnošenja prigovora sudu da Brad Pitt ne plaća alimentaciju, Angelina Jolie promijenila je priču te se u tajnosti sastala s uskoro bivšim suprugom kako bi dogovorili što je najbolje za njihovu djecu

Iako je papire za razvod podnijela prije dvije godine, bitka za skrbništvo nad djecom za Angelinu Jolie i Brada Pitta i dalje traje. No, ako je vjerovati posljednjim šuškanjima, kraj agoniji polako se nazire.

Podsjetimo, kada je Angelina zatražila razvod u 2016. godini, podnijela je i zahtjev za skrbništvom nad djecom, a Brad Pitt tada se nije pretjerano oglašavao i 'bunio'. No, nakon što se sabrao, riješio se ovisnosti o alkoholu, Brad Pitt jasno je dao do znanja da želi da skrbništvo bude podijeljeno te da i on ima jednako pravo viđati svoju djecu u istim vremenskim intervalima kao i njegova uskoro bivša supruga.

KOST I KOŽA

Nakon skrivanja ispod preširoke odjeće Angelina Jolie otkrila jako mršave ruke

Pogledaj galeriju

Ipak, nedavno je Angelina ponovno zaoštrila svoju odluku da ima jedina skrbništvo nad šestero djece, pa je sudu predočila dokaze da njihov otac ne plaća dogovorenu alimentaciju. On je to demantirao, njezina odvjetnica odlučila joj je otkazat suradnju, a i sam sud stao je na stranu oca i naredio Angelini da dopusti Bradu Pittu češća viđanja kako bi se ponovno zbližio s djecom, a ovoga puta dopustili su mu i da se s djecom može čuti kada god želi s njima, kao i provoditi zajednička ljeta.

No, ovoga se tjedna sve izgleda promijenilo, a Angelina se odlučila oči u oči suočiti sa svojim bivšim suprugom i naći se s njim na tajnom sastanku na kojem će, mimo suda, sve dogovoriti. Prema pisanju Entertainment Tonighta, dogovorili su se da će ovoga puta napraviti ono što je najbolje za njihovu djecu.

'Nevjerojatno, ali Brad i Angelina su se zaista u tajnosti našli u njezinoj kući. Ovo je prvi puta da su oboje pristali naći se i pokušati riješiti sve za dobrobit djece', otkrio je izvor blizak bivšim supružnicima, dodavši kako je sastanak bio uspješan te da će se i dalje oboje pridržavati onoga što je sud odredio.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Angelina je odlučila da je vrijeme da pokuša civilizirano riješiti sve nesuglasice s Bradom, a i sam Brad se potrudio da sve mirno prođe. Napokon se nazire situacija koja je pogodna za njihovu djecu.'